Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

Zorgwoningen Koepelhof

Zorgwoningen Koepelhof

Naast de meeste woonzorgcentra van Envida liggen wooncomplexen. In deze complexen zijn er zorgwoningen, ook wel aanleunwoningen genoemd, ondergebracht. Dit zijn huurappartementen die bedoeld zijn voor mensen met een zorgvraag. Als u hier woont, kunt u ook gebruikmaken van de faciliteiten van het woonzorgcentrum. In dit geval is dat woonzorgcentrum Koepelhof.
Contactgegevens
Koepelstraat 20 t/m 82
6224 LW Maastricht

Bij woonzorgcentrum Koepelhof liggen twee wooncomplexen met zorgwoningen. De woningen met de adressen Koepelstraat 20 t/m 82 liggen direct naast Koepelhof. De woningen 31 t/m 57 liggen aan de overkant.

KEUKEN
De keuken is uitgerust met beneden- en bovenkastjes, maar zonder apparatuur. Er is een standaard gasaansluiting voor een kookplaat aanwezig. Indien gewenst is tegen meerkosten een aansluiting voor een elektrische kookplaat mogelijk. 

BADKAMER
De badkamer is inclusief een toilet, een instapdouche, een wastafel en een spiegel. 

BERGING
De appartementen hebben een inpandige berging met voldoende ruimte en aansluiting voor een wasmachine.
Tevens is er nog een afsluitbare berging in de kelderruimte van het complex 

BIJZONDERHEDEN

  • De appartementen zijn bereikbaar via een lift.
  • Er is veel lichtinval in de woonkamer en slaapkamer.
  • Er is parkeergelegenheid in de straat en in de wijk. 

HUISDIEREN

Huisdieren zijn toegestaan, mits er geen sprake is van overlast voor de omwonenden. 

Er is een plattegrond beschikbaar. Deze kunt u downloaden.

PLATTEGROND ZORGWONINGEN 

De pagina met de beschrijving en foto's van de woningen 31 t/m 57 vindt u door op DEZE LINK te klikken.

LIGGING IN DE WIJK WYCKERPOORT

Centrale ligging, nabij opstapplaatsen openbaar vervoer
De appartementen liggen in de Koepelstraat, in de directe nabijheid van woonzorgcentrum Koepelhof en de karakteristieke Koepelkerk. Dit gebied behoort tot de wijk Wyckerpoort.

Grenzend aan het stationsgebied en de A2 is Wyckerpoort een letterlijk lange wijk waar nu en ook in de toekomst veel staat te gebeuren. Net als Wittevrouwenveld heeft vooral Wyckerpoort veel voordeel gehad van de ondertunneling van de A2.

De wijk participeert ook in het vernieuwingsproject Maastricht Noordoost. Dat is al te zien aan de verbetering rondom het Old Hickoryplein, waar veel wordt geïnvesteerd in nieuwe woningbouw en wijkverbetering.

Voor de dagelijkse boodschappen hoeft u niet naar het centrum van Maastricht. In Wyckerpoort is een supermarkt, een bakker en een slager aanwezig. Ook is er een huisarts en apotheek gevestigd.  

DEEL DEZE PAGINA OP

Als u hier klikt gaat u akkoord met het gebruik van cookies en scripts die gebruikt worden door Google voor de werking van deze kaart.

Envida neemt deel aan Zorgkaart Nederland. Deze landelijke waarderingssite voor de zorg is een initiatief van patiëntenfederatie NPCF. Mensen die zorg ontvangen, hebben de mogelijkheid om (de kwaliteit van) hun zorgverlener te waarderen aan de hand van zes thema’s op de website, inclusief een toelichting daarop. Op die manier verzamelt ZorgkaartNederland kwantitatieve en kwalitatieve gegevens. De website is daarmee een zeer bruikbare informatiebron voor mensen die informatie zoeken over een zorgverlener. De waarderingen helpen hen om een weloverwogen keuze te maken. Voor Envida zijn de waarderingen op zorgkaartnederland.nl een impuls voor continue kwaliteitsverbetering.