Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

Aanmelden voor verpleegzorg

Over verpleegzorg

Aanmelden voor verpleegzorg

Om in onze woonzorgcentra te kunnen wonen, heeft u een zogeheten Wlz- indicatie nodig (Wet langdurige zorg).
 

Deze wordt afgegeven door het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Het CIZ geeft aan of u daarvoor in aanmerking komt. Een belangrijke voorwaarde is dat u altijd toezicht nodig heeft of dat er 24 uur per dag zorg dichtbij moet zijn.  Voor meer informatie kunt u tijdens kantoortijden contact opnemen met het CIZ via tel. 088-789 10 00 of klik hier om hun website te bezoeken.

Envida kan u ook helpen bij het aanvragen van een indicatie voor verpleegzorg. U kunt dan contact opnemen met één van onze zorgadviseurs. Zij zijn onder meer verantwoordelijk voor de wachtlijstbegeleiding en de zorgtoewijzing binnen onze woonzorgcentra. Tijdens kantooruren zijn de zorgadviseurs bereikbaar op telefoonnummer 043 - 369 0470 of u stuurt een e-mail naar: zorgadvies@envida.nl
 

DEEL DEZE PAGINA OP
onze clienten vertellen
Voor de 94-jarige mevrouw Van Pelt is het elke dag zondag, zó gelukkig is ze in woonzorgcentrum Croonenhoff in de Maastrichtse wijk Heer. ‘Ik vind het hier buitengewoon fijn’.
Lees meer
onze clienten vertellen
'Ik hou niet van stilzitten'
Ze koos voor Lenculenhof omdat haar vriendin, met wie ze al 32 jaar bevriend was, er woonde. Inmiddels woont Rie Franssen- van den Heuvel al bijna zes jaar in het zorgcentrum.
Lees meer
|