Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

Jaarverslagen

Over Envida

Jaarverslagen

2022

2022 was voor Envida een bijzonder jaar. Een jaar waarin we langzaam maar zeker afscheid namen van Covid en grote stappen hebben gezet op de weg naar een toekomstbestendige ouderenzorg. Op alle fronten is er vooruitgang geboekt en Envida staat er goed voor. Klik voor meer bijzonderheden en de belangrijkste stappen op onderstaande link. 

Envida jaaroverzicht 2022 
Envida jaarrekening 2022
Anbi formulier Envida

2021

Ook 2021 was weer een bijzonder en intensief jaar. Opnieuw hadden we te maken met de gevolgen van de Covid-pandemie, waardoor er een grote wissel werd getrokken op al onze medewerkers en vrijwilligers. De wijze waarop we dat samen gedaan hebben verdient opnieuw heel veel respect en waardering. Het feit dat we met ieders steun uitgeroepen zijn tot aantrekkelijkste grote werkgever van Limburg moeten we vooral zien als een beloning voor onze saamhorigheid en veerkracht.

Envida jaarrekening 2021
Envida jaarverslag 2021
Anbi formulier Envida

2020 

Het jaar 2020 begon heel gewoon. Het Corona-virus kenden we alleen vanuit China en ook Noord-Italië leek ver weg. In het veilige en goed georganiseerde Nederland zou het wel allemaal meevallen met dat griepachtige virus. Begin maart 2020 werd duidelijk dat we hier met iets ongrijpbaars te maken hadden. Een onzichtbare vijand die als een sluipmoordenaar ons leven volledig op z’n kop zou zetten en een hoop ellende en verdriet zou veroorzaken. De eerste golf raakte Envida voluit, met als resultaat een ongekende overlijdensgolf, grote leegstand en maatregelen met grote impact op de kwaliteit van leven van onze bewoners en cliënten. Tegelijkertijd was er de angst voor nieuwe besmettingen, het verdriet door het sluiten van de verpleeghuizen voor bezoek en het zwalkende beleid van de overheid t.a.v. maatregelen en gebruik van beschermingsmiddelen.

Maar tegelijkertijd kwamen er ook ongekende krachten en talenten naar boven. Binnen enkele dagen werd een zeer effectieve crisisorganisatie opgezet, werden hulptroepen georganiseerd, kinderopvang opgezet, uit alle hoeken en gaten hulpmiddelen georganiseerd en bleek Envida een geoliede machine rondom één doel: de zorg moet doorgaan!

Met die twee alinea's begint het voorwoord van het bestuursverslag 2020. Dit verslag geeft een toelichting op Envida en de ontwikkelingen in 2020. De jaarrekening 2020 geeft onder ander informatie over het financiële resultaat in 2020 van Envida. Tevens in Envida sinds 1 januari 2021 verplicht om het ANBI-formulier op de website te publiceren. ANBI staat voor algemeen nut beogende instelling.

Klik op onderstaande links om deze stukken  te downloaden. 

2020

2019

2018
Klik op onderstaande links om de jaarstukken 2018 te downloaden.

2017
Klik op deze link om de jaarstukken 2017 te downloaden. 

DEEL DEZE PAGINA OP