Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

Medewerkers Envida

Over verpleegzorg

Ieder heeft een eigen taak met bijbehorende verantwoordelijkheden

Binnen elk woonzorgcentrum van Envida werken verschillende medewerkers die ieder een eigen taak hebben met bijbehorende verantwoordelijkheden.
 

De manager verpleegzorg stuurt de teamleiders aan. Deze teamleiders hebben de leiding over een afdeling die onder meer bestaat uit verzorgenden, verpleegkundigen, voedingsassistenten, activiteitenbegeleiders en facilitair medewerkers.

In onze woonzorgcentra werken daarnaast specialisten ouderengeneeskunde, fysio- en ergotherapeuten, psychologen, geestelijk verzorgers, diëtisten en logopedisten.

Envida zorgt voor geestelijke verzorging die zo veel mogelijk past bij uw geloofs- of levensovertuiging. In al onze woonzorgcentra is een geestelijk verzorger aanwezig. 

DEEL DEZE PAGINA OP
onze clienten vertellen
Voor de 94-jarige mevrouw Van Pelt is het elke dag zondag, zó gelukkig is ze in woonzorgcentrum Croonenhoff in de Maastrichtse wijk Heer. ‘Ik vind het hier buitengewoon fijn’.
Lees meer
onze clienten vertellen
'Ik hou niet van stilzitten'
Ze koos voor Lenculenhof omdat haar vriendin, met wie ze al 32 jaar bevriend was, er woonde. Inmiddels woont Rie Franssen- van den Heuvel al bijna zes jaar in het zorgcentrum.
Lees meer
|