Hoe kunnen wij u helpen?

Cliënten hebben inspraak

Over Envida

Cliënten hebben inspraak

Envida vindt uw mening en die van uw familie over de zorg erg belangrijk. Wij zijn er immers voor u. Bij alles wat we doen, houden wij zoveel mogelijk rekening met uw wensen en behoeften.
 

Tijdens cliëntgesprekken zullen we hier iedere keer naar vragen. Maar u kunt natuurlijk ook altijd terecht bij uw verzorgende. Alleen zo kunnen wij bijdragen aan een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven.

Er zijn uiteraard ook onderwerpen die meerdere cliënten raken, met name in onze zorgcentra. Voor deze onderwerpen hebben wij cliëntenraden ingesteld. Zij behartigen de gemeenschappelijke belangen van de cliënten. Op dit moment heeft elk zorgcentrum een eigen lokale cliëntenraad. Van elke raad zit minstens één afgevaardigde in de centrale cliëntenraad.
De centrale cliëntenraad is een belangrijke gesprekspartner van onze directie.

Voor meer informatie over de lokale cliëntenraad kunt u contact opnemen met het management van het betreffende zorgcentrum. Voor de centrale cliëntraad is Nienke van Galen, ambtelijk ondersteuner, uw contactpersoon. U kunt haar bereiken via tel. (043) 851 13 89 of e-mail: centraleclientenraad@envida.nl.

DEEL DEZE PAGINA OP