Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

Wachtlijst

Over verpleegzorg

Wachtlijst

Het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg) geeft een indicatie af voor de mate en de vorm van zorg die u nodig heeft. Het kan zijn dat u beschikt over een juiste indicatie , maar nog niet bij ons terecht kunt vanwege plaatsgebrek. U komt dan op onze wachtlijst te staan. Ook dan al informeert Envida regelmatig naar uw toestand. Daarnaast kunt u een beroep op ons doen om de zorg thuis alvast uit te breiden of om overbruggingszorg te krijgen.

Mocht u een voorkeur hebben voor een woonzorgcentrum, dan proberen wij daar uiteraard rekening mee te houden. Wij kunnen u echter niets beloven. Het aanbieden van een alternatieve locatie die aansluit op uw zorgprofiel behoort tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met één van onze zorgadviseurs. Zij zijn onder meer verantwoordelijk voor de wachtlijstbegeleiding en de zorgtoewijzing binnen onze locaties. Tijdens kantooruren kunt u ze bereiken op telefoonnummer 043 - 369 0470 of u stuurt een e-mail naar: zorgadvies@envida.nl 
 

DEEL DEZE PAGINA OP
onze clienten vertellen
'Ik hou niet van stilzitten'
Ze koos voor Lenculenhof omdat haar vriendin, met wie ze al 32 jaar bevriend was, er woonde. Inmiddels woont Rie Franssen- van den Heuvel al bijna zes jaar in het zorgcentrum.
Lees meer
onze clienten vertellen
Voor de 94-jarige mevrouw Van Pelt is het elke dag zondag, zó gelukkig is ze in woonzorgcentrum Croonenhoff in de Maastrichtse wijk Heer. ‘Ik vind het hier buitengewoon fijn’.
Lees meer
|