Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

Werken bij de aantrekkelijkste werkgever van Limburg

Over Envida

Wij zoeken jou!

Wil je werken bij de aantrekkelijkste werkgever van Limburg? Grijp dan nu je kans. Bij Envida hebben we continu behoefte aan nieuwe collega’s die we kunnen inzetten in de wijkzorg of in een van onze woonzorgcentra in ons werkgebied: Maastricht en het heuvelland. Al die zorgtoppers worden ondersteund door zo’n 150 collega’s die ervoor zorgen dat jij als zorgmedewerker je werk goed kunt doen.
 

De een kiest bewust voor werken in de wijk, de ander heeft zijn hart verpand aan het werken in een woonzorgcentrum. Bij Envida heb je volop keuze. Zelfs een combinatie is mogelijk.

ALTIJD DICHTBIJ
Met 17 woonzorgcentra, een hospice, een expertisecentrum en ruim 50 wijkteams zijn we in de hele regio dicht bij de mensen die zorg nodig hebben. Meestal zijn dat mensen op leeftijd of met een chronische ziekte. We willen dat zij een zo goed en prettig mogelijk leven kunnen leiden. We werken met kleinschalige teams, met veel vrijheid en zelfstandigheid. We vinden het belangrijk dat iedereen met plezier zijn werk kan doen. Juist omdat we de grootste zorgaanbieder in onze regio zijn, kunnen we dat ook waarmaken. Vele handen verdelen het werk, dus we zijn een stuk flexibeler dan je misschien gewend bent. Bij Envida weten bijvoorbeeld veel collega’s met jonge kinderen werk en privé heel goed in balans te houden.

Op dit moment hebben we enkele tientallen vacatures. Wij zijn onder andere op zoek naar een Medewerker Klantenservice. Je komt dan te werken op het hoofdkantoor in de Abstraat 2A in Maastricht. 

MEDEWERKER KLANTENSERVICE

CONTINU JEZELF KUNNEN ONTWIKKELEN
Je werkt in een fijn team met collega’s die voor elkaar klaar staan. Tegelijkertijd weet je dat Envida op de achtergrond alles voor je regelt. Met moderne faciliteiten bijvoorbeeld; je krijgt wat je nodig hebt om je werk zo goed mogelijk te doen. Via opleidingen en trainingen kun je jezelf continu blijven ontwikkelen. Zodra je toe bent aan een volgende stap zijn er binnen Envida de meeste doorgroeimogelijkheden van de hele regio.

Het zijn juist deze pluspunten dat Envida op 6 mei 2021 is uitgeroepen tot aantrekkelijke werkgever van Limburg.

Op dit moment hebben we enkele tientallen vacatures. Wij zijn onder andere op zoek naar medewerkers huishoudelijke zorg in het heuvelland en naar zorgmedewerkers voor woonzorgcentrum Appelgaard.

VACATURE MEDEWERKER HUISHOUDELIJKE ZORG HEUVELLAND

VACATURES ZORGMEDEWERKERS APPELGAARD

DEEL DEZE PAGINA OP