Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

Kwaliteitsverslag verpleegzorg 2021

Over Envida

Kwaliteitsverslag verpleegzorg 2021

Envida heeft meer dan 100 jaar ervaring in de zorg voor de ouderen en chronisch zieken in Maastricht en Heuvelland. Vanuit die ervaring hebben we samen bepaald waar Envida voor staat en wat onze waarden zijn. De missie van Envida is:
 

Vanuit de visie verpleegzorg implementeert Envida het kwaliteitskader verpleeghuiszorg binnen de organisatie. Hiervoor is sinds eind 2018 de samenwerking met Waardigheid & Trots op Locatie (WOL) gezocht. De samenwerking bestond uit een initiële scan op het gehele kwaliteitskader eind 2018/begin 2019 op 4 locaties van Envida, waarbij Envida onderdeel uitmaakte van de ontwikkeling van het instrument.

Tevens werd eind 2019 een coaching traject gestart voor de kwaliteitsverpleegkundigen; een toen nieuwe functie die als linking pin tussen kwaliteitskader verpleegzorg en uitvoering hiervan binnen de locaties werd gepositioneerd. Tevens bood WOL ondersteuning na de eerste golf Covid-19 waarin middels een ‘corona-audit’ in samenwerking met alle Lokale crisisteams op basis van de acht thema’s van het Kwaliteitskader de aanzet tot de
kwaliteitsplannen voor 2021 werd gemaakt.

Klik op onderstaande link om het kwaliteitsverslag 2021 te downloaden.

KWALITEITSVERSLAG 2021

DEEL DEZE PAGINA OP