Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

Kwaliteitsverslag 2020

Over Envida

Kwaliteitsverslag 2020

Envida heeft meer dan 100 jaar ervaring in de zorg voor de ouderen en chronisch zieken in Maastricht en Heuvelland. Vanuit die ervaring hebben we samen bepaald waar Envida voor staat en wat onze waarden zijn. De missie van Envida is:
 

Dit kader is richtinggevend. Het beschrijft vooral het wanneer en wat; niet het hoe. Het is vooral de verantwoordelijkheid van de professionals om na te denken over de vraag hoe de gewenste kwaliteit in de dagelijkse praktijk wordt gerealiseerd. De visie Verpleegzorg is leidend voor het interne kwaliteitskader, is onderdeel en sluit aan op de meerjarenstrategie van Envida. 

“We willen dat iedereen een goed leven heeft. We regelen dit zo lang mogelijk en gewenst, samen met familie en mantelzorgers, in de thuissituatie. En als dat niet meer gaat, ook tijdelijk, in onze woonzorgcentra. Daar geldt het motto: 'Net zoals thuis, maar dan in een andere huis.'

Het kwaliteitskader wordt steeds getoetst op onder andere wet- en regelgeving en externe kaders, zoals het kwaliteitskader Verpleeghuiszorg. Dit kwaliteitsverslag laat aan de hand van deze visie zien waar Envida in heeft geïnvesteerd om onze bewoners een goed leven te bieden, ofwel leven toe te voegen aan dagen.

Klik op onderstaande link om het kwaliteitsverslag 2020 te downloaden.

KWALITEITSVERSLAG 2020

DEEL DEZE PAGINA OP