Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

een Gouden wens

Over Envida

Soms komen dromen wel uit!

WIE STEEK JIJ EEN ♥ ONDER DE RIEM?

Een dagje Gaia ZOO of een Dagje Cadzand of Knokke. Naar dat ene museum in Wassenaar, op bezoek bij de kleinzoon, naar een musical, een ballon- of chartervlucht boven Limburg, paardrijden, naar een ijshockey-wedstrijd. Eigenlijk zijn het bescheiden dromen ----maar komen ze ook uit?

Ken jij iemand - een cliënt, iemand uit je buurt, een kennis of familielid - die je graag een onvergetelijke dag wilt bezorgen? Iemand die dat niet zelf georganiseerd krijgt door een zorgvraag, verminderde mobiliteit of door financiële omstandigheden. Een Gouden wens hoeft geen laatste wens te zijn.

Een Gouden wens wordt mogelijk gemaakt door de Stichting Vrienden van Envida (sinds 2021) in samenwerking met Envida en Envida Ledenservice.

We vinden het geweldig als de aanvrager deelneemt aan de realisatie van een Gouden wens maar dat hoeft niet. Wil je alleen een wens indienen en een familielid of mantelzorger mee laten gaan, dan kan dit natuurlijk ook. Voor medewerkers van Envida is deelname geen werktijd. Vrienden van Envida (VvE) betaalt de kosten (bijv. reiskosten, entree, eten en drinken) voor het realiseren van de Gouden wens voor de wenser en begeleiding.
 

VERVULDE GOUDEN WENSEN
Klik HIER voor een impressie van vervulde Gouden wensen.

CRITERIA GOUDEN WENS

 • ​Leden van Envida Ledenservice, medewerkers van Envida of van Proper BV of Steunpunt Mantelzorg Zuid kunnen een aanvraag indienen.
 • Zoals gezegd is de wenser iemand die dat niet zelf georganiseerd krijgt door een zorgvraag, verminderde mobiliteit of door financiële omstandigheden.
 • Een financiële of organisatorische bijdrage is een voorrecht en geen recht.
 • De wenser krijgt geen geld. (De wens wordt in natura vervuld).
 • De aanvrager heeft geen persoonlijk financieel belang bij de aanvraag.
 • De aanvraag heeft betrekking op wensen van natuurlijke personen of maatschappelijk organisaties binnen Maastricht/Heuvelland.
 • Bij een aanvraag voor een maatschappelijke organisatie heeft deze organisatie geen winstoogmerk en is de wens niet ter dekking van een exploitatie/subsidie te kort.
 • Aanvragen met een politiek grondslag, of aanvragen voor reguliere door de overheden/zorgverzekeraars betaalde activiteiten of voor cofinanciering worden niet ondersteund.

DE AANVRAAGPROCEDURE

 • Het aanvragen van een Gouden wens kan het hele jaar door.
 • De aanvrager krijgt een ontvangstbevestiging van de aanvraag.
 • Wij streven ernaar de aanvrager binnen 2 weken na de aanvraag te berichten of de wens is goedgekeurd.
 • Over het niet vervullen van een ingediende wens zullen we niet corresponderen.
 • Wij willen de goedgekeurde wensen binnen 1 á 2 maanden vervullen. Samen met de aanvrager bepalen we een schikte dag.
 • Vul hieronder het formulier in en dien je wens in!

JIJ KUNT HELPEN
Wil je helpen om anderen een onvergetelijke dag te bezorgen? Dat kan met een financiële bijdrage of in natura. Neem contact met ons op via goudenwens@envida.nl of bel 043–369 06 10 om de sponsormogelijkheden te bespreken.

CONTACT
Stichting Vrienden van Envida
Abtstraat 2-A 6211LS Maastricht
Postbus 241, 6200 AE Maastricht
goudenwens@envida.nl
043-3690610

OVER ENVIDA
We willen allemaal een goed leven hebben, het liefst zo lang en zelfstandig mogelijk. Gewoon thuis dus. Daar biedt Envida alle mogelijke hulp, verzorging en voorzieningen wanneer mensen op leeftijd zijn en moeite beginnen te krijgen met de dagelijkse dingen. Of als ze verzwakt zijn vanwege een (langdurige) ziekte. Of u nou in Maastricht woont of in het heuvelland, de medewerkers van Envida zijn altijd dicht in uw buurt. Als u niet meer zelfstandig thuis kunt blijven wonen, bent u van harte welkom in een van onze woonzorgcentra. 

STICHTING VRIENDEN VAN ENVIDA EN DE ANBI
Stichting Vrienden van Envida (VvE) is vanaf 6 december 2021 aangemerkt als algemeen nut beogende instelling (ANBI). Klik HIER voor informatie over de ANBI status. 

Ik dien een wens in


Voor wie is de wens bedoeld?De wens


DEEL DEZE PAGINA OP