Hoe kunnen wij u helpen?

Participaties

Over Envida

Participaties

Naast Stichting Envida heeft Envida een aantal participaties waar ze (mede)aandeelhouder is.
 

Jeugdgezondheidszorg B.V.

De jeugdgezondheidszorg biedt preventieve zorg tijdens de eerste vier levensjaren van kinderen. De jeugdartsen en jeugdverpleegkundigen volgen de groei en ontwikkeling van kinderen. Zij ondersteunen als die ontwikkeling wordt verstoord, of als dat dreigt te gebeuren. Er zijn negen consultatiebureaus in Maastricht/Heuvelland.
In 2015 is de Coöperatie Ondersteuning jeugdgezondheidszorg Zuid Limburg UA opgericht. De jeugdgezondheidszorg van Stichting Envida, Stichting MeanderGroep Zuid- Limburg en Zuyderland werken in deze Coöperatie samen. Partijen willen met deze coöperatie de krachten ter ondersteuning van de jeugdgezondheidszorg aan kinderen van 0 tot 4 jaar bundelen. Partijen blijven zelfstandig actief; de Coöperatie contracteert dus niet zelfstandig met gemeenten.

Envida Services B.V.

Service van Envida biedt haar leden een uitgebreid dienstenpakket op het gebied van wonen, zorg en welzijn, waarmee het leven thuis vergemakkelijkt wordt. Leden kunnen terecht voor aanvullende zorg en gemak aan huis, maar ook voor personenalarmering, gezondheidstrainingen en bewegingsactiviteiten. Inwoners van onder meer Maastricht en Heuvelland kunnen lid worden. Meer informatie vind je op de website van Service van Envida.

Geboortezorg Limburg B.V.

Geboortezorg Limburg is de overkoepelende naam van vier kraamzorgorganisaties: Meander Kraamzorg, Kraamcentrum Schellings, GroeneKruis Kraamzorg en GroeneKruis Domicura Kraamzorg. In deze organisatie participeren Stichting MeanderGroep Zuid-Limburg en Stichting Envida als aandeelhouder. Geboortezorg Limburg telt 300 medewerkers die samen per jaar in Limburg ca. 3.000 kraambedden verzorgen.

Envida Proper B.V.

Envida Proper B.V. verzorgt de schoonmaak van de locaties en kantoren van Envida. Daarnaast worden binnen een aantal locaties zorg ondersteunende taken (linnenverzorging, logistiek) uitgevoerd. In Envida Proper B.V. participeert naast Stichting Envida de entiteit Vebego Facility Services B.V.

Sinds december 2018 heeft Envida geen participatie meer in de Keuken van Limburg B.V.. Met ingang van mei 2019 is ook de participatie met Martha Flora Maastricht B.V. beëindigd.

DEEL DEZE PAGINA OP