Zorgkaart Nederland
ENVIDA VERPLEEGZORG WEDEROM BIJ DE BESTE 10

1 december 2020: Patiëntenfederatie Nederland presenteert de veertig best gewaardeerde ziekenhuizen, klinieken, verpleeghuizen en wijkverplegingorganisaties van 2020. Voor Envida Verpleegzorg is er wederom een top 10 notering.

Elk verpleeghuis en elke thuiszorgorganisatie met dertig of meer waarderingen in 2020 en elk ziekenhuis en kliniek met honderd of meer waarderingen in 2020 deed automatisch mee om een plek in de ZorgkaartNederland Top 2020.

Roger Ruijters, Raad van Bestuur: ‘Ik ben er trots op dat de verpleegzorg van Envida voor de tweede keer op rij deel uitmaakt van de top-10 van Zorgkaart Nederland. Dit betekent dat onze bewoners en hun naasten Envida een hoge waardering geven voor hoe wij wonen, welzijn en zorg in onze zorgcentra invullen. Zeker in deze bijzondere coronatijd is dit een extra groot compliment waard. We mogen dan ook heel trots op onszelf zijn!'

ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Duizenden mensen delen hier wekelijks hun ervaringen met de zorg.

          

onze clienten vertellen
Voor de 94-jarige mevrouw Van Pelt is het elke dag zondag, zó gelukkig is ze in woonzorgcentrum Croonenhoff in de Maastrichtse wijk Heer. ‘Ik vind het hier buitengewoon fijn’.
Lees meer
|