'
Hoe kunnen wij u helpen?

Kosten & Financiering

Verpleegzorg

Kosten & Financiering

Alle zorgcentra van Envida vallen onder de regeling van de Wlz (Wet langdurige zorg). De uitvoerder van deze wet is het Zorgkantoor.
 

Het Centraal Administratie Kantoor Bijzondere Zorgkosten (CAK-BZ) in Den Haag, telefoon 0800-0087, zorgt dan weer voor het vaststellen en innen van de eigen bijdrage die u aan de zorg die voor u is geïndiceerd moet betalen. Die eigen bijdrage is afhankelijk van inkomen en vermogen. Gedetailleerde informatie hierover en een berekening van de kosten vindt u op de website van het Centraal Administratie Kantoor.

Gedurende de eerste zes  maanden in een zorgcentrum geldt een lage eigen bijdrage, daarna wordt een hogere eigen bijdrage gevraagd. Ook deze informatie vindt u op de website van het CAK . Viadeze website kunt u tevens (laten) berekenen hoe hoog uw eigen bijdrage zal zijn.
 

DEEL DEZE PAGINA OP
onze clienten vertellen
De 92-jarige mw. Vrijens woont sinds februari 2018 in woonzorgcentrum Lenculenhof aan de Abstraat in Maastricht waar ze zich vanaf haar binnenkomst op haar plek voelt. ‘Een hele zorg minder, zowel
Lees meer
onze clienten vertellen
'Ik hou niet van stilzitten'
Ze koos voor Lenculenhof omdat haar vriendin, met wie ze al 32 jaar bevriend was, er woonde. Inmiddels woont Rie Franssen- van den Heuvel al bijna zes jaar in het zorgcentrum.
Lees meer
onze clienten vertellen
Voor de 94-jarige mevrouw Van Pelt is het elke dag zondag, zó gelukkig is ze in woonzorgcentrum Croonenhoff in de Maastrichtse wijk Heer. ‘Ik vind het hier buitengewoon fijn’.
Lees meer
|