Hoe kunnen wij u helpen?

Kosten & Financiering

Verpleegzorg

Kosten & Financiering

Alle zorgcentra van Envida vallen onder de regeling van de Wlz (Wet langdurige zorg). De uitvoerder van deze wet is het Zorgkantoor.
 

Het Centraal Administratie Kantoor Bijzondere Zorgkosten (CAK-BZ) in Den Haag, telefoon 0800-0087, zorgt dan weer voor het vaststellen en innen van de eigen bijdrage die u aan de zorg die voor u is geïndiceerd moet betalen. Die eigen bijdrage is afhankelijk van inkomen en vermogen. Gedetailleerde informatie hierover en een berekening van de kosten vindt u op de website van het Centraal Administratie Kantoor.

Gedurende de eerste zes  maanden in een zorgcentrum geldt een lage eigen bijdrage, daarna wordt een hogere eigen bijdrage gevraagd. Ook deze informatie vindt u op de website van het CAK . Viadeze website kunt u tevens (laten) berekenen hoe hoog uw eigen bijdrage zal zijn.
 

DEEL DEZE PAGINA OP
onze clienten vertellen
'Ik hou niet van stilzitten'
Ze koos voor Lenculenhof omdat haar vriendin, met wie ze al 32 jaar bevriend was, er woonde. Inmiddels woont Rie Franssen- van den Heuvel al bijna zes jaar in het zorgcentrum.
Lees meer
onze clienten vertellen
Het idee dat de dood zo dichtbij is, went niet
In het kader van de Dag van de Palliatieve Zorg op 8 oktober vertelde Rita Decker aan verslaggever Annelies Hendrikx van Dagblad de Limburger / het Limburgs Dagblad hoe ze, ondanks die nabijheid van
Lees meer
|