Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?
Verpleegzorg
Verpleegzorg

Op 1 december 2020 heeft de Patiëntenfederatie Nederland bekendgemaakt dat Envida Verpleegzorg tot de 10 beste van Nederland behoort.

Roger Ruijters, Raad van Bestuur: ‘Ik ben er trots op dat de verpleegzorg van Envida voor de tweede keer op rij deel uitmaakt van de top-10 van Zorgkaart Nederland. Dit betekent dat onze bewoners en hun naasten Envida een hoge waardering geven voor hoe wij wonen, welzijn en zorg in onze zorgcentra invullen. Zeker in deze bijzondere coronatijd is dit een extra groot compliment waard. We mogen dan ook heel trots op onszelf zijn!'

onze clienten vertellen
Voor de 94-jarige mevrouw Van Pelt is het elke dag zondag, zó gelukkig is ze in woonzorgcentrum Croonenhoff in de Maastrichtse wijk Heer. ‘Ik vind het hier buitengewoon fijn’.
Lees meer
onze clienten vertellen
'Ik hou niet van stilzitten'
Ze koos voor Lenculenhof omdat haar vriendin, met wie ze al 32 jaar bevriend was, er woonde. Inmiddels woont Rie Franssen- van den Heuvel al bijna zes jaar in het zorgcentrum.
Lees meer
|
Wat vinden cliënten van onze zorg?

Envida neemt deel aan Zorgkaart Nederland. Deze landelijke waarderingssite voor de zorg is een initiatief van patiëntenfederatie NPCF. Mensen die zorg ontvangen, hebben de mogelijkheid om (de kwaliteit van) hun zorgverlener te waarderen aan de hand van zes thema’s op de website, inclusief een toelichting daarop. Op die manier verzamelt Zorgkaart Nederland kwantitatieve en kwalitatieve gegevens. De website is daarmee een zeer bruikbare informatiebron voor mensen die informatie zoeken over een zorgverlener. De waarderingen helpen hen om een weloverwogen keuze te maken. Voor Envida zijn de waarderingen op zorgkaartnederland.nl een impuls voor continue kwaliteitsverbetering.

 
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlEnvida is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering