'
Hoe kunnen wij u helpen?

Als u hier klikt gaat u akkoord met het gebruik van cookies en scripts die gebruikt worden door Google voor de werking van deze kaart.

Verpleegzorg
Verpleegzorg

U blijft natuurlijk het liefst zo lang mogelijk thuis wonen. Maar als dat niet meer gaat door ziekte of ouderdom kunt u tijdelijk of blijvend verhuizen naar een woonzorgcentrum. Envida heeft diverse woonzorgcentra, zorgwoningen en een hospice in Maastricht en het Heuvelland. Bij ons kunt u uzelf zijn in een veilige omgeving met goede zorg, betrokken medewerkers en volop ruimte voor de inbreng van familie en vrienden.

In onze woonzorgcentra hebben bijna alle bewoners een eigen kamer of appartement. Als u andere bewoners wilt ontmoeten, kunt u naar een gemeenschappelijke ruimte. Hier worden dagelijks verschillende activiteiten gedaan.

De meeste woonzorgcentra hebben daarnaast een restaurant, winkeltje en stilteruimte.

Zoek op de kaart hierboven een locatie bij u in de buurt en klik erop voor meer informatie.

onze clienten vertellen
'Ik hou niet van stilzitten'
Ze koos voor Lenculenhof omdat haar vriendin, met wie ze al 32 jaar bevriend was, er woonde. Inmiddels woont Rie Franssen- van den Heuvel al bijna zes jaar in het zorgcentrum.
Lees meer
onze clienten vertellen
De 92-jarige mw. Vrijens woont sinds februari 2018 in woonzorgcentrum Lenculenhof aan de Abstraat in Maastricht waar ze zich vanaf haar binnenkomst op haar plek voelt. ‘Een hele zorg minder, zowel
Lees meer
onze clienten vertellen
Voor de 94-jarige mevrouw Van Pelt is het elke dag zondag, zó gelukkig is ze in woonzorgcentrum Croonenhoff in de Maastrichtse wijk Heer. ‘Ik vind het hier buitengewoon fijn’.
Lees meer
|
Wat vinden cliënten van onze zorg?

Envida neemt deel aan Zorgkaart Nederland. Deze landelijke waarderingssite voor de zorg is een initiatief van patiëntenfederatie NPCF. Mensen die zorg ontvangen, hebben de mogelijkheid om (de kwaliteit van) hun zorgverlener te waarderen aan de hand van zes thema’s op de website, inclusief een toelichting daarop. Op die manier verzamelt ZorgkaartNederland kwantitatieve en kwalitatieve gegevens. De website is daarmee een zeer bruikbare informatiebron voor mensen die informatie zoeken over een zorgverlener. De waarderingen helpen hen om een weloverwogen keuze te maken. Voor Envida zijn de waarderingen op zorgkaartnederland.nl een impuls voor continue kwaliteitsverbetering.

 
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlEnvida is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering