Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

Zorgwoningen Blasiushof

Zorgwoningen Blasiushof

Naast de meeste woonzorgcentra van Envida liggen wooncomplexen. Hierin zijn zorgwoningen, voorheen ook wel aanleunwoningen genoemd, ondergebracht. Dit zijn huurappartementen die bedoeld zijn voor mensen met een zorgvraag. De zorgwoningen aan het Sint Blasiushof zijn de enige die niet in de nabijheid van een woonzorgcentrum van Envida liggen. Wel ligt het wijkgebouw van de wijkzorg van Envida op een steenworp afstand.
Contactgegevens
Sint Blasiushof
6267 EL Cadier en Keer

Bungalow geschikt voor 55+-ers aan de Sint Blasiushof in Cadier en Keer.

Binnenkomst via hal met toegang tot de woonkamer, beide slaapkamers en de badkamer. Vanuit de woonkamer is de apart gelegen keuken bereikbaar. Via de keuken komt u uit in de tuin en de bergruimte met de aansluiting van uw wasmachine.

BADKAMER
De badkamer bestaat uit een douche, toilet en wastafel en is ook bereikbaar via de grote slaapkamer.

LIGGING
Vanuit de Sint Blasiushof  bent u binnen 15 minuten in de binnenstad van Maastricht. Via de Rijksweg is ook het heuvelland gemakkelijk te bereiken. Verschillende voorzieningen liggen op loopafstand, zoals een supermarkt, slagerij, postkantoor, etc.

HUISDIEREN
Huisdieren zijn toegestaan, mits er geen sprake is van overlast voor de omwonenden. 

Als u op onderstaande link om de plattegrond van de woning te kunnen zien.

PLATTEGROND WONINGEN SINT BLASIUSHOF CADIER EN KEER
 

DEEL DEZE PAGINA OP

Als u hier klikt gaat u akkoord met het gebruik van cookies en scripts die gebruikt worden door Google voor de werking van deze kaart.