Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

Klein Gulpen

Naar alle zorgcentra

Klein Gulpen

 

Over woonzorgcentrum Klein Gulpen
De naam zegt het al; ons woonzorgcentrum ligt in de Heuvellandgemeente Gulpen-Wittem. Wij hebben het gebouw in 2013 geopend. In totaal wonen er 54 bewoners. Zij worden vanwege hun lichamelijke of geestelijke beperking, zoals dementie, dagelijks intensief verzorgd.

Iedereen heeft een eigen appartement met een badkamer en pantry. Daarnaast beschikt elk appartement over slimme zorgtechnieken die uw zelfstandigheid vergroten. Zo kunt u bijvoorbeeld vanuit uw bed de lichten aandoen of de gordijnen openen.

De bewoners met een geestelijke beperking verblijven op een aparte afdeling. Ook hier beschikt iedereen over een eigen appartement met badkamer en pantry. In de gemeenschappelijke huiskamer wordt samen gegeten en vinden allerlei activiteiten plaats. Wij hebben bovendien een apart buitenterras en een zogenoemde reminiscentiekamer waar oude tijden herleven.

In ons woonzorgcentrum zijn verschillende voorzieningen aanwezig, zoals een kapper, fysiopraktijk en pedicure. Daarnaast hebben wij een gezellig restaurant waar niet alleen wordt gegeten. Regelmatig vinden hier ook allerlei activiteiten en optredens plaats, onder andere met medewerking van de vrijwilligers en de verenigingen uit de omgeving.

Naast het woonzorgcentrum ligt het gelijknamige appartementencomplex van woningstichting Maasvallei. Hier wonen veel ouderen zelfstandig met een zorgindicatie. Net als andere buurbewoners kunnen zij ook gebruikmaken van de faciliteiten van het woonzorgcentrum, zoals het restaurant. Wij serveren elke dag een ontbijt, een warme middagmaaltijd en een broodmaaltijd in de avond. Hiervoor hoeft u zich niet aan te melden. Loop gerust bij ons binnen.

DEEL DEZE PAGINA OP

Envida neemt deel aan Zorgkaart Nederland. Deze landelijke waarderingssite voor de zorg is een initiatief van patiëntenfederatie NPCF. Mensen die zorg ontvangen, hebben de mogelijkheid om (de kwaliteit van) hun zorgverlener te waarderen aan de hand van zes thema’s op de website, inclusief een toelichting daarop. Op die manier verzamelt ZorgkaartNederland kwantitatieve en kwalitatieve gegevens. De website is daarmee een zeer bruikbare informatiebron voor mensen die informatie zoeken over een zorgverlener. De waarderingen helpen hen om een weloverwogen keuze te maken. Voor Envida zijn de waarderingen op zorgkaartnederland.nl een impuls voor continue kwaliteitsverbetering.

Contactgegevens
Oude Rijksweg 47
6271 AA Gulpen

043-851 15 00