Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

Hospice Trajectum

Naar alle zorgcentra

Hospice Trajectum

 

Hospice Trajectum ligt aan de rand van de Maastrichtse binnenstad. In dit historische pand verblijven maximaal zes mensen die in de laatste fase van hun leven zijn. Een klein team van gespecialiseerde medewerkers en vrijwilligers doet er alles aan om van deze laatste fase een bijzondere en zo comfortabel mogelijke periode te maken, waarbij onze gasten kunnen rekenen op 24 uur zorg.

Ons hospice heeft een warme en huiselijke sfeer. Er is een gezamenlijke woonkamer, een stilteruimte en luxe ingerichte wellness badkamer. Hier kunnen onze gasten ontspannen en genieten.
Elke gast heeft een eigen ruime kamer voorzien van de modernste techniek en eigen sanitair.

Hospice Trajectum is een samenwerkingsverband tussen Stichting Hospice Trajectum en Envida. Klik hier voor meer informatie.

DEEL DEZE PAGINA OP

Envida neemt deel aan Zorgkaart Nederland. Deze landelijke waarderingssite voor de zorg is een initiatief van patiëntenfederatie NPCF. Mensen die zorg ontvangen, hebben de mogelijkheid om (de kwaliteit van) hun zorgverlener te waarderen aan de hand van zes thema’s op de website, inclusief een toelichting daarop. Op die manier verzamelt ZorgkaartNederland kwantitatieve en kwalitatieve gegevens. De website is daarmee een zeer bruikbare informatiebron voor mensen die informatie zoeken over een zorgverlener. De waarderingen helpen hen om een weloverwogen keuze te maken. Voor Envida zijn de waarderingen op zorgkaartnederland.nl een impuls voor continue kwaliteitsverbetering.

Contactgegevens
Abtstraat 2B
6211 LS Maastricht

043-851 12 75