Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

Appelgaard

Naar alle zorgcentra

Appelgaard

Sinds augustus 2021 is Appelgaard volledig gerenoveerd. Het woonzorgcentrum ligt midden in Margraten.
 

Het aantal besmettingen onder bewoners, cliënten en medewerkers neemt steeds verder af. Om drie reden heeft Envida op 4 april vandaag besloten om nog meer versoepelingen door te voeren. Concreet betekent dit dat er met ingang van 5 april 2022 geen beperkingen meer zijn ten aanzien van het aantal bezoekers. Ook zijn er geen vaste, Envida-brede  bezoektijden meer. Het is aan de locatie om de bezoektijden naar eigen inzicht te organiseren. 
 
Een versoepeling is er eveneens met betrekking tot de mondneusmaskerplicht. Dat geeft onze collega's weer wat extra comfort. Met ingang van dinsdag 5 april geldt voor medewerkers een mondneusmaskerplicht:

  • Bij klachten van bewoner/ cliënten en bij intensief contact (langer dan 15 min). 
  • Bij klachten van medewerker (na een negatieve test) of als je in contact bent geweest met een positief geteste persoon.

Over 1,5 week neemt het RIVM een landelijk besluit over het mondneusmasker. Aansluitend neemt Envida een besluit over het wel of niet continueren van de mondneusmaskerplicht.

OVER APPELGAARD

Sinds augustus 2021 is Appelgaard volledig gerenoveerd. Het woonzorgcentrum beschikt over acht huiskamers, waar in een huiselijke omgeving kleinschalige zorg wordt geboden. Ook is er een sfeervolle brasserie, voor de bewoners en hun gasten. 

De Appelgaard is zo ingericht dat het de 107 bewoners alle mogelijkheden biedt om er goed verzorgd en prettig te wonen. Elke kamer beschikt over een nieuwe, innovatieve badkamer. De laatste Zorg Communicatie Technologie biedt extra ondersteuning en vrijheid. 

Elkaar ontmoeten vinden wij erg belangrijk in Appelgaard. Wij organiseren daarom allerlei activiteiten, waarbij wij ook de buurt en de lokale verenigingen betrekken. 

DEEL DEZE PAGINA OP

Envida neemt deel aan Zorgkaart Nederland. Deze landelijke waarderingssite voor de zorg is een initiatief van patiëntenfederatie NPCF. Mensen die zorg ontvangen, hebben de mogelijkheid om (de kwaliteit van) hun zorgverlener te waarderen aan de hand van zes thema’s op de website, inclusief een toelichting daarop. Op die manier verzamelt ZorgkaartNederland kwantitatieve en kwalitatieve gegevens. De website is daarmee een zeer bruikbare informatiebron voor mensen die informatie zoeken over een zorgverlener. De waarderingen helpen hen om een weloverwogen keuze te maken. Voor Envida zijn de waarderingen op zorgkaartnederland.nl een impuls voor continue kwaliteitsverbetering.

Contactgegevens
v. Schaluynhofstraat 4
6269 DD Margraten

06-23944190