Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

Appelgaard

Naar alle zorgcentra

Appelgaard

Sinds augustus 2021 is Appelgaard volledig gerenoveerd. Het woonzorgcentrum ligt midden in Margraten.
 

OVER APPELGAARD

Sinds augustus 2021 is Appelgaard volledig gerenoveerd. Het woonzorgcentrum beschikt over acht huiskamers, waar in een huiselijke omgeving kleinschalige zorg wordt geboden. Ook is er een sfeervolle brasserie, voor de bewoners en hun gasten. 

De Appelgaard is zo ingericht dat het de 107 bewoners alle mogelijkheden biedt om er goed verzorgd en prettig te wonen. Elke kamer beschikt over een nieuwe, innovatieve badkamer. De laatste Zorg Communicatie Technologie biedt extra ondersteuning en vrijheid. 

Elkaar ontmoeten vinden wij erg belangrijk in Appelgaard. Wij organiseren daarom allerlei activiteiten, waarbij wij ook de buurt en de lokale verenigingen betrekken. 

DEEL DEZE PAGINA OP

Envida neemt deel aan Zorgkaart Nederland. Deze landelijke waarderingssite voor de zorg is een initiatief van patiëntenfederatie NPCF. Mensen die zorg ontvangen, hebben de mogelijkheid om (de kwaliteit van) hun zorgverlener te waarderen aan de hand van zes thema’s op de website, inclusief een toelichting daarop. Op die manier verzamelt ZorgkaartNederland kwantitatieve en kwalitatieve gegevens. De website is daarmee een zeer bruikbare informatiebron voor mensen die informatie zoeken over een zorgverlener. De waarderingen helpen hen om een weloverwogen keuze te maken. Voor Envida zijn de waarderingen op zorgkaartnederland.nl een impuls voor continue kwaliteitsverbetering.

Contactgegevens
v. Schaluynhofstraat 4
6269 DD Margraten

Algemeen: 043-6314830. BG Maretak: 043-6314690. Etage 1 Bloesem: 043-6314691. Etage 2 Bloesem: 043-6314692. Lommer: 043-3614630