Hoe kunnen wij u helpen?

Appelgaard

Naar alle zorgcentra

Appelgaard

In Zuid-Limburg, en specifiek in Margraten, loopt het aantal besmettingen met COVID-19 helaas weer snel op. Uit voorzorg nemen we in de Appelgaard m.i.v. 15 oktober 2021 opnieuw maatregelen.
 

Met ingang van 15-10-2021 dienen alle medewerkers en bezoekers binnenshuis een medisch mondneusmasker te dragen. Dit geldt voor alle ruimtes in het gebouw. Dit geldt ook als u gevaccineerd bent. U krijgt dit mondneusmaker bij binnenkomst ingeval u niet over een medisch mondmasker beschikt.

Enkel wanneer u gaat zitten, en de anderhalve meter in acht neemt, mag u het mondneusmasker afdoen.

Voor meer informatie over de coronamaatregelen in het algemeen verwijzen wij u naar onze speciaal hiervoor opgezette pagina. Klik HIER om deze te kunnen bekijken.

OVER APPELGAARD

Sinds augustus 2021 is Appelgaard volledig gerenoveerd. Het woonzorgcentrum beschikt over acht huiskamers, waar in een huiselijke omgeving kleinschalige zorg wordt geboden. Ook is er een sfeervolle brasserie, voor de bewoners en hun gasten. 

De Appelgaard is zo ingericht dat het de 107 bewoners alle mogelijkheden biedt om er goed verzorgd en prettig te wonen. Elke kamer beschikt over een nieuwe, innovatieve badkamer. De laatste Zorg Communicatie Technologie biedt extra ondersteuning en vrijheid. 

Elkaar ontmoeten vinden wij erg belangrijk in Appelgaard. Wij organiseren daarom allerlei activiteiten, waarbij wij ook de buurt en de lokale verenigingen betrekken. 

DEEL DEZE PAGINA OP

Envida neemt deel aan Zorgkaart Nederland. Deze landelijke waarderingssite voor de zorg is een initiatief van patiëntenfederatie NPCF. Mensen die zorg ontvangen, hebben de mogelijkheid om (de kwaliteit van) hun zorgverlener te waarderen aan de hand van zes thema’s op de website, inclusief een toelichting daarop. Op die manier verzamelt ZorgkaartNederland kwantitatieve en kwalitatieve gegevens. De website is daarmee een zeer bruikbare informatiebron voor mensen die informatie zoeken over een zorgverlener. De waarderingen helpen hen om een weloverwogen keuze te maken. Voor Envida zijn de waarderingen op zorgkaartnederland.nl een impuls voor continue kwaliteitsverbetering.

Contactgegevens
v. Schaluynhofstraat 4
6269 DD Margraten

043-631 48 30