Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

Envida neemt kleinschalige woonvoorziening Ulestraten over

Envida neemt kleinschalige woonvoorziening Ulestraten over

Envida is vanaf donderdag 13 juni verantwoordelijk voor de zorg- en dienstverlening in een kleinschalige woonvoorziening in Ulestraten. Het gaat om een overname na een faillissement. Door deze oplossing kunnen de bewoners van deze voorziening er blijven wonen en zijn zij verzekerd van de benodigde zorg.
 

De woonvoorziening aan de Albert Schweitzerstraat 16 in Ulestraten is sinds februari 2024 in gebruik en beschikt over 28 kamers, waarvan er op dit moment negen bewoond zijn. Er werken zeven medewerkers, die het aanbod krijgen om bij Envida in dienst te treden.

Envida is al vele jaren actief in de gemeente Meerssen en een van de grootste zorgaanbieders in Zuid-Limburg. Bestuursvoorzitter Roger Ruijters van Envida: “Wij zien het als onze plicht om hierin behulpzaam te zijn en het verheugt ons dat we een oplossing kunnen bieden.”

De medewerkers van Envida zetten zich allereerst in om de praktische zaken goed te organiseren en de bewoners de benodigde zorg te kunnen bieden. “Daarna willen we hier een volwaardige en goedlopende Envida-locatie van maken, passend bij onze visie op de toekomst van ouderenzorg”, aldus Roger Ruijters.

 

DEEL DEZE PAGINA OP