Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

Zweit veur Leid levert € 60.500,- op

Zondag 20 januari jl. vond de 25e editie van het hardloopevenement Zweit veur Leid plaats. De ruim 1.200 deelnemers, onder wie 35 collega’s van Envida, wisten tijdens de jubileumeditie van het bekendste goede doelen hardloop evenement van regio Zuid-Limburg, maar liefst € 60.500,- bij elkaar te sporten. .

Hét Maastrichtse sjariteitsevenement begon ooit omdat heel veel Maastrichtenaren het Maaswater bijna letterlijk tot aan de lippen stond. Daarna ieder jaar weer een feest voor deelnemers en tal van ideële instellingen in de regio. Zweit veur Leid staat al die jaren voor bewegen voor en met elkaar; maar ook voor grote sociaal-maatschappelijke verbondenheid. Van jeugdspelers van MVV tot en met medewerkers van Maastricht UMC+; van vrijwilligers en professionals van Envida tot en met de gouverneur van de Provincie Limburg.

Heel veel mensen hebben ooit een keer meegedaan. Nog meer mensen hebben wel eens een bijdrage geleverd. En iedereen heeft wel sympathie voor het jaarlijkse initiatief.

Er zijn foto's gemaakt van de deelname van Envida aan de jubileumeditie van Zweit veur Leid.. Via onderstaande link kun je ze bekijken.

FOTO'S ZWEIT VEUR LEID 20 JANUARI 2019

DEEL DEZE PAGINA OP