Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

Nieuw cilinderslot of sleutelkluis zorgt voor de meest veilige en vertrouwde personenalarmering

Snelle en veilige woningtoegang

Nieuw cilinderslot of sleutelkluis zorgt voor de meest veilige en vertrouwde personenalarmering
 

Als u personenalarmering  heeft van Envida en er is een noodsituatie, dan duwt u op de knop en krijgt u contact met iemand van de meldkamer die u helpt. Indien nodig komt er snel een medewerker van Envida naar u toe.

De medewerker van Envida komt bij een noodsituatie momenteel bij u binnen met uw huissleutel.

Envida bewaart de sleutels  op een Envida locatie of er zijn andere afspraken over gemaakt. Deze oplossingen zijn van  tijdelijke aard en bovendien nogal omslachtig. In geval van nood is het namelijk belangrijk dat  Envida een veilige en snelle toegang tot de woning heeft. Daarom is Envida gestart met het gefaseerd  plaatsen van een door de politie goedgekeurd cilinderslot of sleutelkluis. Dankzij de nieuwste technieken is er nu 100% controle op wie en wanneer binnenkomt in de woning.

Inmiddels  is Envida in het 4e wijkteam aan de slag met aanbrengen van de cilindersloten. Envida gaat deze veilige en nieuwe manier van woningtoegang vervolgen in de komende maanden zodat er eind  2020 een veilige en snelle woningtoegang is gerealiseerd en  Envida geen sleutels van klanten meer in beheer heeft.

Nieuwe klanten krijgen automatisch het nieuwe product voor de woningtoegang. Veiligheid staat voorop! Envida doet er alles aan om die te garanderen.  

Heeft u naar aanleiding hiervan vragen of heeft u interesse in personenalarmering van Envida, mail dan naar: personenalarmering@envida.nl  of bel 043-3690690.

DEEL DEZE PAGINA OP