Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

Wijkverpleegkundige dag

Wijkverpleegkundige dag

Kom jij ook naar de wijkverpleegkundige dag op dinsdag 1 november? Doel van deze middag is inspireren, kennis uitwisselen, netwerken en verbinden.
 

Ingrid van der Veld, onze nieuwe directeur wijkzorg, zal de aftrap doen. Een mooie kans om met haar in gesprek te gaan over jouw vak.

Daarna zijn er twee workshoprondes waarvoor je jezelf kunt aanmelden.  In de workshops maken we een verdiepingsslag op een drietal thema’s: de indicatiestelling, leiderschap en de wijkanalyse. Experts uit het land zullen samen met enkele Envida collega’s deze workshops verzorgen. Op welke thema’s ga jij je vakkennis verbreden en verdiepen? Laat het ons weten door bij je aanmelding een keus te maken voor twee van de drie workshops.

We eindigen met Marjolein Zilverentant. Zij is wijkverpleegkundige met een enorme passie voor ons mooie vak. Zij kan als geen ander collega’s inspireren om net dat ene stapje verder te gaan en heeft landelijk het beroep van wijkverpleegkundige al regelmatig goed op de kaart gezet.

We sluiten af met een netwerkborrel. Je hebt dan alle ruimte om met elkaar na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Jij komt toch ook?

We vragen voor deze middag accreditatie aan bij het kwaliteitsregister V&V (3 punten).

Plaats: 
De greune Zaol, Tongerseweg 336, Maastricht
             

Tijd:
13.30-18.00

Ik meld me aan voor de wijkverpleegkundige dagIn ronde 1 kies ik voor de workshop (1 keuze aanvinken)*

In ronde 2 kies ik voor de workshop (1 keuze aanvinken)*

Dank je wel voor je aanmelding


DEEL DEZE PAGINA OP