Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

VPT team is compleet

Samen met de wijkteams hebben onder andere Pascale Franssen, Laura Bovens, Luuk Limpens en Sanne Aerts een mooie basis gelegd voor het Volledig Pakket Thuis. Tijd voor de volgende stap: het VPT nog meer op maat maken voor de cliënt.
 

Ook de leverbaarheid kan en moet beter. Hier is meer tijd en aandacht voor nodig. Daarom wordt het team uitgebreid met Sonja van de Kragt en Ramon van der Krogt. Ze vervullen samen de rol van VPT productmanager.

De meest uitgebreide versie van Volledig Pakket Thuis biedt zorg en ondersteuning die vergelijkbaar is met de dienstverlening in een woonzorgcentrum. Met het VPT-pakket worden cliënten in de wijk zodanig ondersteund dat ze zo lang, zelfstandig en prettig mogelijk thuis kunnen blijven wonen. 

Behalve uitbreiding van VPT in de wijk vraagt dit ook om topkwaliteit maatwerk, creativiteit en nog veel belangrijker: samenwerking. Allereerst met de wijkteams en de cliënten, maar ook met de rest van de organisatie. Alleen op deze manier kunnen we precies doen wat nodig is voor onze cliënten.

Daarom komt het VPT team naar jullie toe de komende maanden! We kijken ernaar uit om samen met jou, onze cliënten Het Volledig Pakket Thuis biedt de zorg en ondersteuning die te vergelijken is met de dienstverlening in een woonzorgcentrum ontlast de wijkteams bij het regelen ervan. Tot binnenkort of mail ons bij vragen op vpt@envida.nl 

DEEL DEZE PAGINA OP