Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

Verwenmiddag voor werkende mantelzorger van Envida

Je hebt het verdiend

Op zaterdag 10 juni organiseren Envida en het Steunpunt Mantelzorg Zuid een verwenmiddag voor medewerkers van Envida die mantelzorger zijn. En dat zijn er misschien meer dan je denkt. Uit landelijke cijfers blijkt namelijk dat 1 op de 3 medewerkers in de zorg tevens mantelzorger is.
 

Als werkende mantelzorger wil je een goede werknemer zijn, je wilt er zijn voor je gezin en ook nog zorgen voor je naaste die ziek is. Werkende mantelzorgers houden alle ballen in de lucht thuis én op het werk. Het lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet!   

Daarom wil Envida jullie als werkende mantelzorgers waarderen middels een verwenmiddag die geheel is gericht op ontspanning voor jezelf. Een moment voor jezelf om even op te laden. Er wordt dus voor ontspanning gezorgd in combinatie met lekkere hapjes en drankjes! Let wel, er is plaats voor maximaal 100 personen. De verwenmiddag vindt plaats in zaal Apostelhoeve 1 en 2 van het Van der Valkhotel in Maastricht. De middag begint om 13.00 uur en eindigt om 16.00 uur.

Wanneer ben je mantelzorger? 
Mantelzorger ben je als je onbetaalde zorg verleent aan iemand met wie je een persoonlijke band hebt. Vaak is dat een naaste zoals een partner, ouder of kind, maar kan ook je buurvrouw of een goed vriend zijn. Deze persoon heeft jouw hulp nodig vanwege een ziekte, een beperking, psychiatrische problemen, een ernstige verslaving of ouderdomsproblemen. Mantelzorger ben je voor iemand die nog thuis woont, maar ook wanneer deze persoon in een zorginstelling verblijft.

Twijfel je of je tot de doelgroep behoort, neem dan contact op met Steunpunt Mantelzorg Zuid via info@mantelzorgzuid.nl of telefoonnummer 043-3215046.

Aanmelden Verwenmiddag


DEEL DEZE PAGINA OP