Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

Verwenmiddag

Op 15 en 22 mei a.s. organiseert Envida voor alle cliënten en hun mantelzorgers in de gemeente Eijsden-Margraten een Verwenmiddag. ‘Het wordt een leuke, gezellige en ontspannende middag die als doel heeft dat onze cliënten en hun mantelzorgers even de zorgen van alledag kunnen vergeten’, zegt Mariëlle van Neer, wijkmanager van Envida. 

Voor een hapje, een drankje en muziek is gezorgd. Halverwege de middag is er een live optreden van een Limburgse artieste. Zij brengt liedjes ten gehore die hoogstwaarschijnlijk iedereen kan meezingen.

Deelname aan deze verwenmiddag is kosteloos voor de cliënten en hun mantelzorgers. Dit is mogelijk gemaakt door een substantiële bijdrage van Rabobank Zuid-Limburg. ‘We zijn blij dat we dit kunnen en mogen doen’, zeggen Joris Berger en Roy Bessems, beide lid van het Regioteam Eijsden-Margraten . ‘Als Rabobank hebben we oog en oor voor de regio en omgeving waarin wij werken. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een sleutelbegrip in onze organisatie. Daar past een bijdrage voor een initiatief als dit heel goed bij.’’

De verwenmiddag op 15 mei vindt plaats in gemeenschapshuis Oos Heim in Margraten, de middag op 22 mei in Feesthoeve De Laathof in Mesch-Eijsden. Het begint om 13.30 uur en duurt tot 17.00 uur. In Oos Heim wordt de catering verzorgd door een andere organisatie met een sociaal-maatschappelijke functie: Talent/Talentino Margraten.

DEEL DEZE PAGINA OP