Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

Hoe verloopt de verhuizing?

De uitslag van de Coronatest bepaalt mede hoe uw verhuizing naar het woonzorgcentrum verloopt. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden.
 
  • U verblijft eerst 10 dagen op een speciale opname-afdeling en verhuist dan naar het woonzorgcentrum dat uw voorkeur heeft
  • U verhuist direct naar het woonzorgcentrum dat uw voorkeur heeft en blijft de eerste 14 dagen zoveel mogelijk op uw kamer. Uw cliëntadviseur bespreekt met u welke mogelijkheid voor u of uw naaste van toepassing is. In sommige gevallen gebeurt dit na overleg met de psy­choloog.

Bezoekers zijn welkom

Net als u vinden wij het belangrijk dat u uw dierbaren kunt blijven ontmoe­ten; in onze woonzorgcentra en op de opname-afdelingen is het mogelijk om bezoek te ontvangen. Ook op andere manieren helpen we u graag om contact houden met uw naasten, daarom helpen we bijvoorbeeld bij het beeldbellen.

Veilig en gezond

Envida treft alle noodzakelijke maatregelen om de veiligheid en gezondheid van onze bewoners en medewerkers te waarborgen. Onze medewerkers werken vanzelfsprekend volgens de geldende richtlijnen RIVM COVID-19 en gebruiken indien nodig, beschermende materialen zoals mondkapjes.

Hebt u nog vragen? Neemt u dan gerust contact op met uw cliëntadviseur: 0900-2233440 of cliëntadviseur@envida.nl

DEEL DEZE PAGINA OP