Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

FNV Vakbondsconsulent is er voor alle Envida-medewerkers

Hallo allemaal,

Mijn naam is  Gerdie Winckelmolen. Ik ben 59 jaar en ik woon samen met mijn man Nico in Maastricht. Ik vind het fijn om te fietsen en ga wekelijks zwemmen. Sportiever dan dat wordt het niet. Een boek lezen maakt me blij. Daarnaast hou ik van gezelligheid rond een goed gedekte tafel met een mooi glas wijn.

Ik ben voor enkelen van jullie al een bekend gezicht, maar voor degenen die mij nog niet kennen, ik ben werkzaam binnen Envida als activiteitenbegeleidster in woonzorgcentrum De Bron.

Ik ben speciaal door FNV opgeleid om op de werkplek collega’s met raad en daad bij te staan. Mijn rol als vakbondsconsulent is vooral gericht op het verstrekken van informatie en het adviseren en bijstaan van medewerkers bij vragen rondom werk en inkomen. 

FNV is een vakbondsorganisatie die opkomt voor de belangen van werknemers. Enkele belangrijke zaken die zij voor o.a. werknemers in de zorg mede regelen zijn het cao onderhandelingen voeren, sociale plannen vaststellen en juridische ondersteuning van leden. Daarnaast kunnen leden o.a. bij de vakbond terecht voor diverse workshops, financieel advies lage inkomens, belastingservice, hulp bij letselschade en re-integratie.

Je hoeft geen lid van de vakbond te zijn
Natuurlijk is de belangenbehartiging en dienstverlening van FNV Zorg & Welzijn er in de eerste plaats voor leden. Maar als je geen lid bent, ben je toch welkom bij mij als vakbondsconsulent. Je kunt dan ervaren hoe prettig deze ondersteuning is. Echter als je geen lid bent van de FNV en je wilt doorverwezen worden naar bijvoorbeeld de afdeling juridische zaken, dan moet je wel lid zijn of lid worden.

Graag wil ik mijn steentje bijdragen om collega's te helpen bij problemen of vragen rondom het werk. Dat zit gewoon in de aard van het beestje. Dus mocht je hulp, advies of ondersteuning nodig hebben schroom niet en informeer naar jouw mogelijkheden.

Contact
Ik ben voor alle collega’s die werkzaam zijn bij Envida bereikbaar via:

e-mail: gerdie.winckelmolen@vereniging.fnv.nl
e-mail: Gerdie.winckelmolen@envida.nl

telefoonnummer 06-55143423

Elke maandagochtend ben ik aanwezig bij het inloop spreekuur van het vakbondshuis te Maastricht van 10.00 uur tot 12.00 uur.

DEEL DEZE PAGINA OP