Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

‘NNE AOVEND VOL ROED, GEEL en GREUN

De Tempeleers en Zienen Hoegen Hoeglöstigheid Prins Roy I brengen op donderdag 8 februari (de donderdag vóór carnaval) een bezoek aan het Elisabethhuis. We maken er een groot feest van met veel gezelligheid, artiesten en een hapje & drankje. Ben je er ook bij? Meld je dan snel aan! Vol = vol.
 

Vanaf 16:30 is inloop. Om 17:00 beginnen we met het programma. Naast een woordje van onze bestuurder en de Tempeleers hebben we een reeks fantastisch leuke optredens. Zo komen Eric & Patrick Jaspers (van het winnend vastelaovendsnummer In Mestreech), Bert Garnier en Nick Gilissen. Dat wil je niet missen!

Omdat er ook voor een hapje en een drankje wordt gezorgd, is het belangrijk dat we vooraf een beeld hebben hoeveel mensen komen. Zodoende willen we je vragen om je aan te melden via het aanmeldformulier op deze pagina.

Ben jij of je zoon/ dochter prins of prinses geworden?
Dan zijn jullie onze speciale gasten!

Ben jij zelf of je zoon/ dochter prins of prinses geworden in je eigen woonplaats of wijk? Dan zijn jullie onze speciale gasten! Stuur ter aanmelding een mail naar raadvanbestuur@envida.nl. Een delegatie van je Raad van Elf is ook welkom. Geef wel aan met hoeveel personen jullie komen.

Vastelaovend in ut Elisabethhuis: ik ben erbij


DEEL DEZE PAGINA OP