Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

Programma Vitaliteitsweek 2023

Wat kun je verwachten die week?

Van 25 t/m 30 september doet Envida mee aan de landelijke Week van de Vitaliteit. We sluiten de week af met een zeskamp met bbq op zaterdag 30 september. De zeskamp is van 13.00 tot 17.00 uur. De bbq begint omstreeks 18.00 uur. Dus heb jij zin in een gezellige, actieve dag met je collega's? Je kunt je nu al aanmelden!
 

HEALTH CHECKS (hierop klikken)

Op verschillende locaties van Envida kun je een health check laten doen. Meer informatie en aanmelden door op bovenstaande link te klikken. 

WORKSHOPS (hierop klikken)

Op diverse locaties worden workshops gegeven. Er is altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Klik op bovenstaande link voor een overzicht van de workshops. Als je op de link klikt, krijg je meer informatie over de inhoud van de workshop. Via die link kun je je ook meteen aanmelden.

MASSAGES (hierop klikken)

Een heerlijke massage doet wonderen. Klik op bovenstaande link voor een overzicht van de locaties waar je terecht kunt voor een massage en meld je aan.

STRESSJAM VR (hierop klikken)

Stressjam is de eerste Virtual Reality (VR) game ter wereld. Het is een hulpmiddel waarmee je leert om gezond met stress om te gaan waardoor je energieker, vitaler en mentaal sterker wordt. Doe mee aan de Stressjam met behulp van de Virtuale Reality (VR) game. Klik op bovenstaande link voor meer informatie en aanmelden.

DIVERSE ACTIVITEITEN (hierop klikken)

Envida biedt je dagelijks diverse activiteiten aan, uiteenlopend van een workshop voeding in Croonenhoff en Appelgaard en een opgieterij inclusief saunabezoek bij Thermae 2000. Ook wordt er een quiz georganiseerd. Klik op bovenstaande link voor een overzicht. Via die link kun je je ook meteen aanmelden.

VITALITEITSMARKTEN (hierop klikken)

Je kunt naar een van onze vitaliteitsmarkten, met aandacht voor voeding, bedrijfsfysio, coaching en ons nieuwe Vitaliteitsportaal. Daar zorgen we natuurlijk ook voor een lekkere en gezonde snack en een drankje. Waar en hoe laat de markten zijn, zie je door op bovenstaande link te klikken.

SPORTMOMENTEN BEN VITAAL (hierop klikken)

En dan zijn er ook nog sportmomenten, georganiseerd door BenVitaal. Ook deze vind je door op bovenstaande link te klikken.

DEEL DEZE PAGINA OP