Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

Uitnodiging deelname aan Preventief Medisch Onderzoek

Gezondheid en vitaliteit staan hoog in het vaandel bij Envida. Er is de organisatie veel aan gelegen om ervoor te zorgen dat medewerkers lekker in hun vel zitten en gezond van lijf en leden zijn (en blijven). Voorkomen is nog altijd beter dan genezen. Daarom biedt Envida jou de mogelijkheid om deel te nemen aan een zogeheten Preventief Medisch Onderzoek, kortweg PMO genoemd.

Deelname is op vrijwillige basis en gratis, dus waarom zou je het niet doen? Zie het als een mooie kans om jouw gezondheid op een groot aantal punten te laten controleren. Het onderzoek vindt plaats in werktijd. Ook wordt ervoor gezorgd dat je niet al te veel reistijd kwijt bent.

Het doel van het aanbieden van een Preventief Medisch Onderzoek is om medewerkers stil te laten staan bij het onderwerp “gezondheid en vitaliteit ” en hierbij handvatten te bieden. Uiteraard is “gezond leven” ieders eigen verantwoordelijkheid,  maar de werkgever draagt graag bij aan bewustwording hierover. Ook stelt het Envida in staat om actie te ondernemen als blijkt dat er aandachtspunten naar boven komen.

Het is de bedoeling om in september de vragenlijsten te versturen aan onze collega's van Verpleegzorg, Behandeling en Begeleiding en HH (50-plussers). De onderzoeken zullen in oktober, november en december 2019 worden uitgevoerd. 

DEEL DEZE PAGINA OP