Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

Phoniro

Cilinderslot van Phoniro met personenalarmering

VEILIGHEID
Zo lang mogelijk thuis blijven wonen, waar je helemaal jezelf kan zijn. Dat wil iedereen. Maar dan moet het wel veilig zijn. Daarom hebben steeds meer cliënten van de wijkzorg van Envida het digi-taal cilinderslot van Phoniro met personenalarmering.
 

Door dit nieuwe staaltje techniek kunnen wijkzorgmedewerkers zichzelf binnenlaten met een digitale sleutel. De cliënt en naasten maken gebruik van een fysieke sleutel. De Phoniro is de veilige opvolger van de inbraakgevoelige sleutelkluisjes en de wijkzorgmedewerkers hoeven niet meer op pad met sleutels.

ONZICHTBAAR EN ZORGVULDIG

Phoniro is in veel opzichten veiliger dan de sleutelkastjes waar een aantal jaar geleden zo veel over te doen was. Het systeem is – als je niet weet waar je moet kijken – niet zichtbaar aan de buitenkant. Wijkzorgmedewerkers openen de deur met een app op de telefoon. Medewerkers van Envida kunnen alleen naar binnen als ze, na een zorgvuldig proces, toestemming hebben gekregen. Het nieuwe slimme slot van Phoniro is bovendien gekoppeld aan de personenalarmering met professionele zorgopvolging van Envida.

SAMENWERKING ZINNOVATORS

Voor de installatie en service werkt Envida samen met Zinnovators. Zij maken de afspraak om de Phoniro te (de)monteren en verlenen service.

HOE ZIET HET SLOT UIT

Als de Phoniro geïnstalleerd is, dan hangt er aan de binnenkant van de deur een zwart kastje met  een draaiknop, waarmee handmatig de deur geopend of gesloten kan worden. Het systeem is niet zichtbaar aan de buitenkant. Zorgpersoneel opent de deur met een app op de telefoon. Medewerkers van Envida kunnen alleen naar binnen als ze, na een zorgvuldig proces, toestemming hebben gekregen.        

Het slot wordt standaard geleverd met 3 sleutels. De wijkzorgmedewerkers hebben een app op hun smartphone waarmee zij bij een alarmering toegang tot de woning kunnen verschaffen. Indien er meer sleutels gewenst zijn kunnen die tegen betaling besteld worden bij Zinnovators via info@zinnovators.nl of via telefoonnummer 030 3100421.

Voor meer algemene informatie en filmpjes: www.phoniro.com

DEEL DEZE PAGINA OP