Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

Toegang woningen thuiszorgcliënten veiliger dan ooit

Toegang woningen thuiszorgcliënten veiliger dan ooit

Sinds de montage van het Phoniro cilinderslot in de voordeur van woningen van inmiddels zo’n 250 thuiszorgcliënten in Maastricht en het heuvelland is hun nachtrust een heel stuk verbeterd.
 

Maastricht, 28 december 2020: Het cilinderslot van Phoniro is een door de politie goedgekeurde digitale toepassing die een veilige en snelle toegang tot de woning garandeert. Het bewaren van de voordeursleutel in een niet-kraakbestendig sleutelkastje aan de muur van de woning of appartement is definitief verleden tijd.

Behalve de zelfstandig thuiswonende cliënten, van wie een groot aantal tevens gebruikmaakt van de personenalarmering van Envida, is ook de zorgmedewerker blij met deze nieuwe techniek. Geen omslachtig gedoe meer van eerst de sleutel ophalen in het wijkgebouw waardoor kostbare tijd verloren gaat. In urgente situaties is elke verloren minuut er een teveel.

TOEGANG VIA EEN APP
Phoniro kan gezien worden als een digitale sleutel. Om deze toepassing te kunnen gebruiken, moet het bestaande slot op de voordeur worden vervangen door een slim cilinderslot van Phoniro. De in dit slot verwerkte software staat in verbinding met een app, die de zorgverlener op zijn smartphone heeft geïnstalleerd. Bij aankomst bij de voordeur activeert de zorgverlener de app, waarna de deur voor hem opengaat.

HOOGST MOGELIJKE VEILIGHEIDSKEURMERK
Het Phoniro cilinderslot heeft het hoogst mogelijke kwalificatie veiligheidskeurmerk gehaald: SKG*** (extra zwaar inbraakwerend, 5 minuten met zwaar materieel). Daarmee voldoet het ruimschoots aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

PHONIRO SLEUTELKLUIS
Mocht het bestaande cilinderslot om technische redenen niet vervangen kunnen worden door een Phoniro-exemplaar, dan is de Phoniro sleutelkluis een alternatief. Veiligheid ten top. De toegepaste beveiligingstechniek is dezelfde als die in pinautomaten. Ook deze kluis is alleen te openen door de medewerker van Envida, met de app op zijn telefoon. Bij verlies of diefstal van de telefoon is de app vergrendeld en kan deze niet door anderen gebruikt worden. De sleutelkluis wordt met een beugel aan of bij de voordeur gemonteerd.

DEEL DEZE PAGINA OP