Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

Envida doet mee aan Open Monumentendag 2020

Tijdens de Open Monumentendagen zet Envida de deuren van het Elisabethhuis open voor het publiek. Dit gebeurt op zaterdag 12 en zondag 13 september tussen 12.00 en 17.00 uur.
 

Op 12 en 13 september a.s. vinden de Open Monumentendagen van 2020 plaats. Vanwege COVID-19 zullen deze iets anders zijn dan de andere jaren. Niettemin is het gelukt om in Maastricht toch een zeer interessant programma samen te stellen met voor ieder wat wils. Het programma is samengebracht in 3 verschillende routes en een programma voor de jeugd. Envida zet gedurende de Open Monumentendagen de deuren van het Elisabethhuis open voor het publiek. Dit gebeurt op zaterdag 12 en zondag 13 september tussen 12.00 en 17.00 uur.

Het Elisabethhuis, vroeger bekend als gasthuis van ziekenhuis Calvariënberg, werd eind 19e eeuw gebouwd voor de gegoede patiënten. De gevel van het pand straalt dan ook een zekere grandeur uit. Tijdens beide Open Monumentendagen kan de bezoeker een kijkje nemen in dit (rijks)monumentale gebouw en onder andere de prachtige trappartij bewonderen.

Locatie: Abtstraat 2a
Kosten: Gratis, reserveren is niet nodig

Alle andere informatie en het volledige programma vind je op de WEBSITE  Je kunt ook het PROGRAMMABOEKJE downloaden.

DEEL DEZE PAGINA OP