Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

Financiële zorgen? Ondersteuningspakket geeft lucht

Financiële zorgen? Ondersteuningspakket geeft lucht

Iedereen heeft het erover: alles wordt steeds duurder. Helaas kan Envida niets veranderen aan de prijsstijgingen, maar als werkgever kunnen en willen we onze ogen niet hiervoor sluiten. Envida laat jou niet in de kou staan. Jij bent er dagelijks voor een ander, wij willen er ook voor jou zijn.
 

1. LOKET: VOOR.JOU@ENVIDA.NL

Envida beschikt over een loket waar je jouw verhaal kunt doen als je je zorgen maakt over je financiële situatie of als je gewoon even wilt sparren hierover. Onze collega Daisy zal  naar je luisteren, je te woord staan en adviseren. Iedere situatie is anders, daarom willen we maatwerk leveren en bespreken we hoe we jou kunnen helpen. Daisy wordt ondersteund door diverse collega’s van HR en andere ondersteunende diensten.

2. BUDGETCOACH

Envida biedt medewerkers met schulden of financiële zorgen aan om gebruik te maken van een budgetcoach. We vinden het nú belangrijk om problemen voor te zijn. Meer informatie vind je op het vitaliteitsportaal

3. VAKANTIEGELD:

Envida biedt de mogelijkheid om je vakantiegeld maandelijks uit te laten betalen. Ook kun je een voorschot krijgen op je vakantiegeld. Dit kun je zonder tussenkomst van je leidinggevende zelf regelen via AFAS. Heb je daarbij hulp nodig? Neem dan contact op met het HR Servicecenter. LET OP: Ga hier verstandig mee om, iedere euro kun je immers maar één keer uitgeven.

4. EXTRA WERKEN, EXTRA VERDIENSTEN
Waar het kán en verstandig is, bieden wij medewerkers aan om extra te werken. Heb je interesse? Ga daarover in gesprek met je leidinggevende óf meld je bij Envida FLEX. We hebben tal van mogelijkheden binnen Envida. De extra uren worden direct uitbetaald. Je kunt zelf een proef bruto/netto berekening in AFAS maken als je bij benadering wil weten wat dit extra netto oplevert.  Ga hiervoor naar: MijnEnvida: tegel AFAS Personeelszaken. Klik op MIJN HR en vervolgens op PROEF SALARISBEREKENING. Hier kun je invullen hoeveel meeruren je wil werken. Het maken van een bruto/netto berekening is handig om te weten of het effect heeft op eventuele toeslagen die je ontvangt.

5. BEDRIJFSRESTAURANT 50% KORTING
De 50% korting op een lunch in een van onze restaurants blijft van kracht.

6. TEAM VITAAL
Envida vindt het belangrijk dat haar medewerkers gezond en met plezier hun werk kunnen doen. Jouw gezondheid en vitaliteit zijn ook onze zorg. Envida ondersteunt medewerkers op heel veel manieren om fit te worden en te blijven. Team vitaal kan jou op dit gebied ondersteuning bieden. Het Team bestaat uit interne en externe deskundigen, zowel op lichamelijk, mentaal als algemeen gebied. Kijk er eens naar en maak er gebruik van! TEAM VITAAL.  


TOT SLOT: GA IN GESPREK!
Het is belangrijk dat je iemand in je omgeving hebt met wie je in gesprek kunt. Hoe lastig dat misschien ook is. Uiteraard helpt je leidinggevende je graag op weg. Dat geldt ook voor een collega, iemand van HR of anderen.

DEEL DEZE PAGINA OP