Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

Ondernemende verpleegkundigen en verzorgenden gezocht

Iets voor jou?

Werk jij als verpleegkundige of verzorgende? Vind je het belangrijk om cliënten/patiënten te ondersteunen in hun autonomie? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging die je kunt combineren met je huidige werk? Dan is ACCENT misschien wel iets voor jou.
 

WAT IS ACCENT?
ACCENT is een onderzoeksproject van de Academisch Werkplaats Ouderenzorg Limburg (AWO-L)
Het belangrijkste doel is het versterken van verpleegkundige en verzorgende vaardigheden om de autonomie van de oudere client centraal te stellen tijdens ADL zorg.  
In het project gaan verpleegkundigen, verzorgenden, onderzoekers, cliënten, docenten en studenten samen onderzoeken hoe verpleegkundigen, verzorgenden en helpenden de autonomie van oudere cliënten kunnen ondersteunen tijdens ADL-zorgactiviteiten.

WIE ZOEKEN WE?
Envida doet mee aan dit onderzoeksproject.  Daarom zoeken we zowel verpleegkundigen  als verzorgenden die hun werk in de praktijk zouden willen combineren met het meewerken aan het ACCENT-onderzoek. We kijken samen met jou hoeveel uur per week je wilt en kunt werken aan ACCENT.

WAT BIEDEN WE?
Tijdens dit project worden je doorgroeimogelijkheden geboden in je loopbaan. Bijvoorbeeld door een opleiding  of master te volgen.  Maar ook door samen met jou te kijken waar jouw belangstelling en mogelijkheden liggen.  Misschien wil je wel onderwijs en je werk in de praktijk gaan combineren? Of vind je het vooral leuk om ervaring op te doen met onderzoek.

MEER INFORMATIE?
Lijkt het je leuk om aan dit project mee te werken? Heb je interesse  of heb je nog vragen?  Neem dan  contact met een van ons op om hier verder over door te praten.

DEEL DEZE PAGINA OP