Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

Passen en tassen

Tassen, tassen en nog eens tassen. In diverse kasten, erbovenop en ervoor. En al die tassen zijn tot de rand toe gevuld. De werkkamers van FSM op de begane grond van het Elisabethhuis puilen uit. Wat is er toch aan de hand?
 

Bij Envida gebeurt er van alles achter de schermen om de zorg te ondersteunen. Zo zorgen onze collega’s van FSM en ICT er voor dat nieuwe medewerkers vanaf dag 1 volledig gefaciliteerd zijn om hun werk te kunnen doen. Dat lijkt eenvoudig, maar daar komt heel veel bij kijken. Denk aan zaken als bedrijfskleding, het personeelspasje en de toegangstag, maar ook aan een e-mail account, een smartphone waarop alle benodigde apps geïnstalleerd zijn en eventueel een ingerichte laptop. Deze spullen worden in een Envida-tas verzameld. En omdat er deze maand heel veel nieuwe collega’s, stagiaires en leerlingen gaan starten, zijn er inmiddels meer dan 200 tassen gevuld.
 
VEEL TE REGELEN
Kleding moet van tevoren gepast worden. Die afspraken moeten worden ingepland. Dat is best een dingetje als je weet dat het om 200 nieuwe mensen gaat. Maar FSM regelt het allemaal. Net als het maken van de pasfoto op het personeelspasje. De tassen voor de zorgmedewerkers in de wijk en in de woonzorgcentra worden naar de desbetreffende locatie verstuurd. De nieuwe collega’s van Huishoudelijke Zorg, alsook de via Aethon of een uitzendbureau ingehuurde nieuwe medewerkers komen hun tas persoonlijk ophalen bij FSM in het Elisabethhuis.  
Zodra de datum van indiensttreding en de persoonlijke gegevens van de nieuwe collega door HR zijn ingevoerd, starten de werkzaamheden. FSM regelt alle benodigdheden en plant de pasmomenten in, ICT zorgt ervoor dat er een e-mail account wordt aangemaakt, dat de nieuwe medewerker kan inloggen op MijnEnvida, hij/zij de juiste rechten krijgt, dat de smartphone volledig geïnstalleerd is, dat alle apps werken, dat de toegangstag werkt enzovoorts.

Kortom, druk, druk, druk om onze nieuwe collega’s goed te kunnen laten starten bij Envida

DEEL DEZE PAGINA OP