Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

Leaseauto's Envida, ze komen er

De Ondernemingsraad heeft ingestemd met de concept leaseregeling. Daarmee is definitief geworden wie onder welke voorwaarden gebruik zal kunnen maken van een eigen leaseauto.

 

Je komt in aanmerking als je als uitvoerend medewerker werkzaam bent in de wijkzorg. Je moet voor je werk inclusief woon-werk verkeer meer dan 8.000 km per jaar rijden en je hebt je proeftijd achter de rug. Je hebt een contract met vaste uren of een min-max contract (geen 0-urencontract).

Als je in aanmerking komt voor de regeling, mag je zelf kiezen of je hiervan gebruik maakt en of je kiest voor alleen zakelijk gebruik of dat je ook privé in de auto gaat rijden.

Momenteel wordt een keuze gemaakt voor de leasemaatschappij, merk en type auto en het design van de bestickering van de auto’s. Zodra deze knopen zijn doorgehakt, zullen alle collegae die in aanmerking komen voor een auto worden benaderd. Verwacht wordt dat dit eind maart gebeurt. Je ontvangt dan uitleg over alle details, zodat je voor jezelf een goede beslissing kunt nemen.

DEEL DEZE PAGINA OP