Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

Laatste gediplomeerden EVV- oude stijl in het zonnetje

Op 29 september 2020 heeft Envidaleert een laatste lichting EVV’ers oude stijl afgeleverd. De kanjers die deze erkende opleiding in de herfst van 2020 hebben afgerond werden op gepaste wijze in het zonnetje gezet.
 

Door covid-19 moest dat sober gebeuren, helaas zonder collega’s en familie. Het lukte desondanks om er een gezellige bijeenkomst van te maken, waarin alle gediplomeerden individueel werden toegesproken. De namen van de gediplomeerden zijn:

  • Marion Magnee- van Hoof (Croonenhoff)
  • Marlie Gorissen (Beukeloord)
  • Lilian Schuimer-Dackus (Grubbeveld)
  • Marie-Paule Beerts-Cabistan (Lenculenhof)
  • Shirley van Liempd Borremans (Mottenburght)
  • Patrizia van Deijck- Capponi (Koepelhof)
  • Sheila Moers (La Valence)

ENVIDA LEIDDE 180 EVV'ERS OP
Twaalf jaar lang heeft de opleidingstak (Envidaleert) van Envida interne medewerkers opgeleid tot EVV-er. Inmiddels werden daardoor 180 medewerkers geschoold. De EVV is een doorgroeifunctie voor verzorgenden in verpleeg- en verzorgingshuizen en thuiszorg. Deze functie is belangrijk voor zowel de directe, individuele zorg aan de cliënt als ook voor de continuïteit en coördinatie van die zorg. Ze heeft haar waarde in de afgelopen jaren genoegzaam bewezen.

NIEUW LEERTRAJECT: MEDEWERKER WONEN, WELZIJN EN ZORG
Binnen het kader van een aantal nieuwe ontwikkelingen kiest Envida voor een andere opzet van het functiehuis. Daardoor vervalt de functie van EVV’er. Daarvoor in de plaats komt de functie van  Medewerker Wonen Welzijn Zorg. Dit betekent dat na 31 december 2020 de erkenning voor het verzorgen van de EVV-opleiding wordt stopgezet. Vanzelfsprekend blijft Envidaleert medewerkers ondersteunen in hun verdere ontwikkeling. Momenteel ontwerpen we een nieuw leertraject voor de toekomstige medewerker Wonen Welzijn en Zorg. We richten ons daarbij op een onderbouwd en modern curriculum, dat aansluit op de nieuwe ontwikkelingen en vele groeikansen biedt.

SPOTLIGHTS
Deze nieuwe ontwikkelingen waren aanleiding om juist onze laatste lichting EVV’ers oude stijl extra in de spotlights te zetten. Zij verdienen respect voor het afronden van een pittige opleiding, midden in alle consternatie rondom de corona-crisis. Steeds weer hebben zij volgehouden en doorgezet, ook waar dat soms moeilijk bleek te zijn. Tijdens de bijeenkomst bleek in de persoonlijke toespraken welke bergen de kandidaten soms hebben verzet, maar ook dat de opleiding veel mooie, grappige en leerzame momenten heeft gekend. Boven alles zagen we een nieuwe lichting Medewerker Wonen Welzijn Zorg die klaar zijn voor hun nieuwe taak.

Het team van Envidaleert wenst alle nieuwe EVV’ers dan ook heel veel succes voor de toekomst en hopelijk hebben wij jullie kunnen prikkelen om je nog verder persoonlijk te ontwikkelen. Envidaleert wil jullie daar natuurlijk heel graag in ondersteunen.

Van harte proficiat!

Namens Team Envidaleert:

Monique Smeets
Agny Rossel
Joyce Ritzen

DEEL DEZE PAGINA OP