Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

Jaarplan 2021 wijkzorg

Van 'Goed naar Goud'

VISIE OP ZORG

Envida werkt aan een samenleving waarbinnen mensen zo lang mogelijk zelfredzaam blijven en hun eigen keuzes kunnen maken. Daarbij streeft Envida naar 'de juiste zorg op de juiste plek in het juiste gebouw'. In de wijkzorg werken we eraan dat mensen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen, op een verantwoorde en veilige manier.

VAN GOED NAAR GOUD

Envida wil graag een aantrekkelijke organisatie zijn voor medewerkers en cliënten. Om dit doel te bereiken is in 2019 besloten om vanuit het gedachtegoed van Excellente zorg te gaan werken. In het programma Excellente zorg worden acht kenmerken geschreven die volgens verpleegkundigen en verzorgenden een belangrijke bijdrage leveren aan een Excellente werkomgeving. Een omgeving waarin zij graag willen werken en die hen in staat stelt om de beste mogelijke zorg te leveren.

Aldus de eerste twee alinea's van het jaarplan 2021 wijkzorg. Als je op onderstaande link klikt, kun je het volledige jaarplan 2021 lezen, downloaden en opslaan. Lees je liever de samenvatting? Klik dan op de verkorte versie. 

JAARPLAN 2021 WIJKZORG

VERKORTE VERSIE JAARPLAN 2021 WIJKZORG

DEEL DEZE PAGINA OP