Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

Wie trekt zijn klikschoenen of gympen aan voor het goede doel?

Envida doet op 25 mei a.s. mee aan five4five, een sportief evenement ten behoeve van kankeronderzoek in Limburg. Deelnemers kunnen kiezen uit fietsen, wandelen of hardlopen. Five4Five is overigens geen wedstrijd, maar een prestatietocht, waarin jij bepaalt hoe ver je gaat.

Fietsen
De gemeente Eijsden-Margraten kent flink wat pittige hellingen. Vijf van deze heuvels met een gemiddeld stijgingspercentage van 7 à 8% zijn aan elkaar gekoppeld in een prachtig parcours van 12,35 km. Bedwing je deze hellingen 5x, dan heb je een echte col uit de Alpen of Pyreneeën.

Lopers en wandelaars
Lopers en wandelaars kunnen één of twee rondes lopen van 7,5 kilometer. Het parcours is ook voor deze sportievelingen een pittige uitdaging. Op de route zijn 3 pleisterplaatsen waar je kunt pauzeren en waar gezorgd wordt voor veel gezelligheid. Lopers en wandelaars laten daar hun deelnamebewijs aftekenen. Fietsers doen dat aan start/finish.

Programma
We verzamelen om 9:30 uur, uiteraard met koffie en vlaai en starten om 10:00-10:15 uur. Na afloop komen we ook even samen.

Envida betaalt je deelname. Inschrijven kan voor 1 mei a.s. via five4five@envida.nl. Vermeld s.v.p. in je mail je voornaam | achternaam | emailadres | dat het om een aanmelding gaat en tot slot op welk onderdeel jij je wilt inschrijven (fietsen, hardlopen, wandelen).

Er zijn overigens nog enkele Envida-shirts te verkrijgen. Doe jij mee en heb jij nog geen Envida-shirt? Vermeld dit dan ook in je inschrijvingsmail. Mogelijk hebben we jouw maat nog.

Er zijn 100 plaatsen beschikbaar. Bij minder aanmeldingen mogen introducees deze plekken opvullen.

Zie www.five4five.nl voor meer informatie

DEEL DEZE PAGINA OP