Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

Het grote Envida Dankjewel feest

Dit jaar bestaat Envida 5 jaar. In die jaren is er door iedereen hard gewerkt om een zorgorganisatie op te zetten die goed kan inspelen op alle ontwikkelingen in de zorg. Zoals jullie ook zullen ervaren is dit proces nog lang niet klaar en gaat er ook dit jaar in de verpleegzorg en de wijkzorg het nodige gebeuren. Dit alles met  als doel de zorg te verbeteren en het werk aantrekkelijker te maken. Behalve hard werken moet er ook ruimte zijn om te vieren en dat gaan we dit najaar doen.

Hopelijk wordt het een feest dat zijn weerga niet kent en waar nog lang over nagepraat wordt. Niet alleen jij, maar ook je eventuele partner is dan van harte welkom. De komende weken gaat de ontspanningscommissie van Envida verder met de organisatie; zo snel als mogelijk ontvang je de definitieve datum met de uitnodiging.

Ik hoop jullie van harte dit najaar te mogen ontmoeten op het grote Envida Dankjewel Feest. 

Mede namens de feestcommissie: José Goossens, Sonja Castermans, Marcia Reijnders, Eveline Haenen, Janna Smeets, Birgit Scaf, Kim van Amelsvoort, Dirkje Purnot, Wilbert Steijns en Edric van den Hof

Roger Ruijters, voorzitter raad van bestuur

DEEL DEZE PAGINA OP