Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

Doe je mee aan de Envida wandelmars?

Doe je mee aan de Envida wandelmars?

Op zondag 27 november vindt de allereerste editie van de ‘Envida Mars’ plaats. Start- en eindpunt is Huize St. Jozef in Valkenburg. De mars is niet alleen voor medewerkers, maar ook voor gezinsleden, familieleden, vrienden en omwonenden. Eigenlijk voor iedereen die graag wandelt. De deelnemers kunnen kiezen uit drie afstanden: circa 3, 6 en 12 km. De 12 km. route start om 10.00, de 6 km. om 10.45 en de 3 km. om 11.30 uur.
 

De verwachting is dat rond 12.30 uur veruit de meeste deelnemers binnen zullen zijn. Dan is het tijd voor een hapje en een drankje en wordt er ook een groepsfoto gemaakt. 

Waarom deze Envida Mars?
Wandelen is gezond. Alleen al om die reden worden medewerkers van Envida aangespoord om mee te doen. Samen met collega's wandelen is bovendien goed voor het gevoel van saamhorigheid. Daar komt bij dat er gewandeld wordt voor een goed doel: de stichting Vrienden van Envida. Voor elke deelnemer stelt Envida € 10,- ter beschikking. Hoe meer deelnemers, hoe meer geld er kan worden overgemaakt naar het goede doel.

Doe je ook mee?

Route 3 KM

Route 6 KM
Foto's van de route

Route 12 KM

DEEL DEZE PAGINA OP