Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

Veelgestelde vragen feest

Wanneer is het feest?

Het grote Envida dankjewel feest vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2019.

Mag ik mijn partner meenemen?

Nee, we hebben ervoor gekozen om alleen medewerkers aan het feest te laten deelnemen. 

Wie zijn er allemaal uitgenodigd voor het grote Envida dankjewel feest?

Voor het grote Envida dankjewel feest zijn alle medewerkers die in dienst zijn van Envida, GKD HH, JGZ BV en Proper uitgenodigd.

Mogen vrijwilligers ook naar het grote Envida dankjewel feest komen?

Ondanks dat wij de vrijwilligers heel erg dankbaar zijn voor hun inzet mogen zij helaas niet naar het grote Envida dankjewel feest komen. Het grote Envida dankjewel feest is georganiseerd voor medewerkers die in dienst zijn van Envida, GKD HH, JGZ en Proper.

Kan ik parkeren bij het MECC?

Het is mogelijk om op een van de parkeerplaatsen van het MECC te parkeren. Houd er rekening mee dat parkeren op deze parkeerplaatsen tegen betaling is.

Hoe is het MECC te bereiken?

Het MECC is te bereiken met de auto, taxi, de stadsbus of de trein. Via deze website kun je hier meer informatie over krijgen: https://www.mecc.nl/nl/bezoeken/bereikbaarheid-parkeren.

Is er een garderobe?

Er is een garderobe waar je op eigen risico je jas kunt ophangen.

Moet ik eten voordat ik naar het grote Envida dankjewel feest kom?

Wij raden je aan om van tevoren te eten. Er zullen tijdens de avond volop hapjes en drankjes zijn, maar er is geen diner of buffet.

Als ik voor 19 oktober uit dienst ga bij Envida ben ik dan nog welkom op het grote Envida dankjewel feest?

Alle medewerkers die op 19 oktober 2019 nog in dienst zijn, zijn van harte welkom op het grote Envida dankjewel feest. Als je vóór 19 oktober 2019 uit dienst gaat, dan zal je uitnodiging voor het grote Envida dankjewel feest komen te vervallen.

Ik heb een voedselallergie. Hoe kan ik dit doorgeven?

Op het formulier waarmee jij je aanmeldt voor het feest kun je aangeven dat je een voedselallergie hebt. Wij zullen de cateraar dan vragen hier rekening mee te houden.

Krijg ik nog een entreebewijs?

Na je aanmelding voor het grote Envida dankjewel feest krijg je een bevestiging van inschrijving. Deze bevestiging geldt niet als entreebewijs. Het entreebewijs zal via de interne post naar je toe worden gezonden.

Ik wil mij laten afzetten bij het MECC. Is dit mogelijk?

Dit is zeker mogelijk. De auto die jou afzet kan gewoon via de slagboom de parkeerplaats oprijden, als hij binnen 15 minuten weer de parkeerplaats verlaat dan hoeft er niet betaald te worden.