Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

Een voorstellen: Harold Lousberg, bedrijfsarts

Mijn naam is Harold Lousberg en ik ben meer dan 20 jaar werkzaam als bedrijfsarts bij diverse organisaties in o.a. zorg, onderwijs en dienstverlening. De laatste 7 jaar heb ik vrijwel altijd voor de zorg gewerkt. De specifieke thematiek en problematiek bij de zorginstellingen in relatie tot arbeid en gezondheid zijn me dan ook bekend.
 

Als bedrijfsarts kom ik optimaal tot mijn recht in grote, dynamische en complexe organisaties. Ik wil graag de partner in de organisatie zijn voor duurzame inzetbaarheid, gezondheid en Arbo. 
 
Geboren en getogen ben ik in Maastricht, alwaar ik nog steeds met veel plezier woon. Ik ben vader van een dochter en zoon. De dochter werkt als strafrechtadvocaat en woont sinds kort op zichzelf. Mijn zoon woont nog thuis. Hij is afgestudeerd master bewegingswetenschappen, heeft een eigen fitnesscentrum en studeert in België geneeskunde.
 
Mijn passie in mijn vrije tijd is o.a. dansen en muziek. Samen met mijn echtgenote hebben we naast onze studies in het verleden jarenlang als professioneel danspaar over de gehele wereld gereisd en op wereldniveau meegedanst. Danscentrum “Beats and Bars” werd in 1984 door ons beide opgericht en tot heden geven we hierin nog steeds onze danslessen.
 
Een ander passie van mij is organiseren en ondernemerschap. Zo organiseerde ik voor de Covidtijd regelmatig grote internationale danswedstrijden en heb ik de “Platte Zoal” in Maastricht geopend.
 
Stilzitten is dus niet mijn sterkste kant. Vanaf 11 januari a.s zal ik aanvangen met mijn werkzaamheden voor Envida en samen met mijn collega’s van Medicum Consult; Cees Schaap (bedrijfsarts)  en Marijke Maas (Praktijkondersteuner Bedrijfsarts) vormen wij het team dat vraagbaak en aanspreekpunt is voor alle werknemers die vragen hebben over hun gezondheid in relatie tot werk. 

DEEL DEZE PAGINA OP