Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

AFAS

Weer een stap vooruit. Over 2 weken over op Afas

Begin 2018 is Envida overgestapt op Afas als personeelssysteem. Komende maand, op 1 februari, zal iedereen toegang krijgen om zelf zijn gegevens te beheren. Sommige afdelingen zijn al overgestapt. Concreet betekent Afas dat je als medewerker online je personeelsgegevens kunt inzien en wijzigen. Ook kun je online declaraties indienen. Voor leidinggevenden betekent Afas papierloos beheer van personeelszaken, waaronder het afhandelen van declaraties en functiewijzigingen.

Je komt in Afas door in Extranet naar “Mijn werk” en dan naar “Mijn personeelszaken” te gaan. Als je in Afas bent ingelogd, kun je diverse instructievideo’s raadplegen. Daarnaast is in Envidawijzer een Handleiding Afas te vinden (of klik hier). Op korte termijn wordt daar een kleine aanvullende handleiding voor leidinggevenden aan toegevoegd.

Ben je werkzaam in de wijkzorg dan ga je wel over op Afas, maar je reiskosten blijf je op de oude manier declareren. De kilometerdeclaratie voor de wijkzorg verandert dus niet. Met de komst van ONS (de vervanger van QIC) zal in de loop van 2019 voor de wijkzorg de kilometerdeclaratie komen te vervallen.

Huishoudelijke Hulp en Geboortezorg zullen niet op 1 februari maar in een later stadium overgaan.

Mocht je vragen hebben waarmee je niet bij je leidinggevende terecht kunt, schroom dan niet om contact te zoeken met de afdeling Salarisadministratie 043-6314142 (voor vragen over declaraties en salaris) of het HR-servicecenter 043-8511395 (voor alle overige vragen).

DEEL DEZE PAGINA OP