Hoe kunnen wij u helpen?

Digitaal magazine

Digitaal magazine

Digitaal magazine

Uitgave augustus 2018
Deze uitgave staat in het teken van de Limburgse oogst. Geef u op voor één van onze ledenactiviteiten en ontdek wat ons Limburgse landschap te bieden heeft.
Uitgave april 2018
Deze uitgave zit boordevol tips voor een leuk dagje uit. Leden van Service van Envida ontvangen aantrekkelijke kortingen op de entreeprijs.
Uitgave januari 2018
Deze uitgave staat in het teken van het thema 'gezond eten'. U leest wat de invloed van iemands eetpatroon is op de gezondheid en het welbevinden.
Uitgave september 2017
Leuke activiteiten; 2 ledendagen bij Thermae 2000, een opfriscursus verkeer, 2 bioscoopfilms, een rondleiding bij VDL Nedcar, een dagtrip naar Abdij Maria Laach
Uitgave april 2017
Als u deze uitgave van ons magazine doorbladert, zult u ongetwijfeld
het thema ontdekken: kunst. U kunt deelnemen aan creatieve workshops of exposities bezoeken.
Uitgave januari 2017
In dit nummer geven wij u tips over bewegen en het belang ervan om uw spieren in conditie te houden. Ook informeren wij u over een aantal nieuwe diensten.
Uitgave september 2016
’Wat zullen we eens gaan doen?’ Gezellig naar de bioscoop, deelnemen aan een workshop vlaaien bakken of wordt het misschien een dagtrip?
Uitgave april 2016
In dit nummer geven wij u tal van tips om er lekker op uit te trekken in eigen land. Ook informeren wij u over onze nieuwe servicedienst van FietsNed.
Uitgave januari 2016
Wij worden steeds zichtbaarder in uw wijk. Wij haken aan bij buurtinitiatieven en nemen deel aan voorlichtingsbijeenkomsten en digitale wijkplatforms.