×

OPTICIEN AAN HUIS

Merkt u dat uw zicht vermindert? Slecht zien betekent meestal ook minder goed functioneren. Het is daarom aan te bevelen om elke twee jaar een oogcontrole te laten uitvoeren. Speciaal aan leden biedt Envida Ledenservice in samenwerking met de Nederlandse Huisopticiens de dienst Opticien aan huis aan.

Gewoon bij u thuis
De Opticien aan huis heeft meer dan 25 jaar ervaring om met professionele apparatuur een oogonderzoek te doen. De opticien komt op een voor u geschikt moment bij u aan huis. Afhankelijk van de uitslag van het onderzoek kunt u aansluitend heel gemakkelijk een nieuwe bril uitkiezen of alleen nieuwe glazen voor de bestaande bril.

Als lid van Envida Ledenservice profiteert u altijd van:
●       gratis oogmeting thuis
●       15% korting op monturen, glazen en materiaalkosten
●       geen voorrijkosten

Veiligheid
Met een bezoek van de opticien aan huis voorkomt u een winkelbezoek in een drukke winkelstraat, met alle gezondheidsrisico’s van dien. De Nederlandse Huisopticiens volgen strikt de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot het Coronavirus. We nemen de gezondheid van onze leden, cliënten en medewerkers uiteraard heel serieus.

Afspraak maken?
Wilt u bezocht worden door de Opticien aan huis? Bel met Envida Ledenservice via tel. 043 - 3690610 of mail naar ledenservice@envida.nl. Een medewerker van de Nederlandse Huisopticiens neemt vervolgens contact met u op voor meer informatie en/of het maken van een afspraak.