×

KLUSSENDIENST

Zijn er klussen te doen in en rondom uw woning of tuin en laat u die liever over aan een vakman? Als lid van Envida Ledenservice hoeft u niet zelf te gaan zoeken naar hulp.

Wij werken samen met klussenbedrijven die we met zorg hebben uitgekozen. Wij bemiddelen graag voor u bij het inschakelen van het klussenbedrijf van uw keuze. Kwaliteit is gewaarborgd en u mag er bovendien van uitgaan dat gemaakte afspraken worden nagekomen.  

De klussendienst is er speciaal voor leden van Envida Ledenservice. Of het nu gaat om een lekkende kraan, timmerwerkzaamheden, het ophangen van een lamp, vervangen van een wc-bril, het bevestigen van gordijnrails of dat u uw huis wilt laten schilderen. U kunt het allemaal met een gerust hart aan de klusser overlaten. Met uitzondering van eventuele werkzaamheden aan daken en goten, want die behoren niet tot het pakket van de klussendienst.

Leden ontvangen bovendien korting op het uurtarief. Bij grote(re) klussen wordt vooraf een offerte gemaakt. De € 19,95 van het lidmaatschap heeft u heel snel terugverdiend. Minstens zo belangrijk is de geruststellende gedachte dat u een klusser in huis haalt die door ons zorgvuldig is uitgekozen.

Voor welke klusjes kunt u o.a. bij de klussendienst van Envida Ledenservice terecht?

* ophangen lamp, schilderij, boekenplank
* schoonmaken filter afzuiging of ventilatierooster
* repareren lekkende kraan of stortbak toilet
* bevestigen van steunen in of om de woning
* verwarming ontluchten en bijvullen
* schappen maken in een keukenkast of berghok e.d.
* aansluiten of verlengen telefoonaansluiting
* band van rolstoel plakken of nieuwe band opzetten
* bijvullen accu elektrische rolstoel of scootmobiel
* gat of scheur in muur dichten of herstel wandafwerking
* wc-bril, deurklink, bel etc. vervangen
* ontruimingen

Wilt u graag een afspraak maken neem dan contact met ons op via tel. 043-3690610 of ledenservice@envida.nl