×

Hulp bij belastingen, administratie en financiën

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij uw administratie of het overzicht van uw financiën? Bijvoorbeeld bij uw bankzaken, verzekeringen, belastingaangifte, abonnementen of het invullen van toeslagformulieren? Bent u ook iemand die een stressmoment heeft zodra er brieven van officiële instanties op uw deurmat vallen, want wat wordt er nu weer van u gevraagd? En waar heeft u die benodigde gegevens ook alweer bewaard? Het is misschien een schrale troost, maar weet dat u echt niet de enige bent die hier wakker van kan liggen.

Envida Ledenservice schakelt voor u een adviseur in die bij u thuis komt, en u kan helpen om uw administratie weer op orde te krijgen. Of die een overzicht kan geven van uw financiën. Hij kan ook uw belastingzaken regelen en nog veel meer. Zodra er orde op zaken is gesteld kunt u zelf verder. Heeft u liever heeft dat de adviseur van Envida Ledenservice regelmatig blijft komen, dan kan dat natuurlijk ook.

De adviseur werkt op basis van een uurtarief, waarop leden van Envida Ledenservice een korting ontvangen. Voor leden kost het € 65,- per uur, normaal is het tarief € 75,-. Hij zal tijdens het eerste gesprek aangeven hoeveel tijd hij nodig denkt te hebben voor datgene wat u aan hem vraagt. Geen onaangename verrassingen achteraf dus.

Voor een belastingaangifte is het fijn dat u de benodigde papieren heeft klaar liggen. Zijn er geen bijzonderheden, dan is de aangifte normaal gesproken in een uur klaar voor verzending.
De adviseur kan ook uitstel voor u vragen bij de belastingdienst, mocht het, bniet meer lukken om de aangifte op tijd klaar te hebben.

Als u in aanmerking wilt komen voor een oriënterend gesprek met een van onze adviseurs, kunt u ons bellen of mailen: tel. 043 - 369 06 10 / ledenservice@envida.nl