×

Administratieve ondersteuning

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij uw administratie? Bijvoorbeeld bij uw bankzaken, verzekeringen, belastingaangifte of het invullen van toeslagformulieren? Bent u ook iemand die een stressmoment heeft zodra er brieven van officiële instanties op uw deurmat vallen, want wat wordt er nu weer van u gevraagd? En waar heeft u die benodigde gegevens ook alweer bewaard? Het is misschien een schrale troost, maar weet dat u echt niet de enige bent die hier wakker van kan liggen.

Envida Ledenservice schakelt voor u een adviseur in die u kan helpen om uw administratie weer op orde te krijgen. Zodra er orde op zaken is gesteld kunt u zelf weer uw administratie verzorgen. Heeft u liever heeft dat de adviseur van Envida Ledenservice dat blijft doen, dan kan dat natuurlijk ook.

De adviseur werkt op basis van een uurtarief, waarop leden van Envida Ledenservice een korting ontvangen. Hij zal tijdens het eerste gesprek aangeven hoeveel tijd hij nodig denkt te hebben voor datgene wat u aan hem vraagt. Geen onaangename verrassingen achteraf dus.

Als u in aanmerking wilt komen voor een oriënterend gesprek met een van onze adviseurs, kunt u ons bellen of mailen: tel. 043 - 369 06 10 / ledenservice@envida.nl.

Moet u uw belastingaangifte 2023 nog doen?
Zorg dat u de benodigde papieren heeft klaar liggen. Zijn er geen bijzonderheden, dan is de aangifte normaal gesproken in een uur klaar voor verzending.
De adviseur kan ook uitstel voor u vragen bij de belastingdienst, mocht het, bijvoorbeeld als gevolg van het Corona-virus, niet meer lukken om het vóór 1 mei klaar te hebben.
De kosten bedragen voor leden € 60- per uur (normaal € 70-) .