×

PROFESSIONELE MANTELZORG

Zorgt u voor iemand en heeft u -om wat voor reden dan ook- even een adempauze nodig?
Schakel dan Saar aan Huis in via Envida Ledenservice.

Saar aan Huis is een landelijke organisatie met inmiddels 26 vestigingen. Zij bieden ouderen ondersteuning om comfortabel en verantwoord thuis te kunnen blijven wonen.

De "Saar" kan de familie of vrienden ontlasten die de mantelzorg op zich nemen middels het helpen met kleine huishoudelijke klussen, zoals boodschappen en de was, samen krant lezen, spelletje doen, samen koken, wandelen of artsenbezoek.

Een medewerker van Saar aan Huis komt eerst aan huis voor een intake. Er wordt besproken waarmee "Saar" kan helpen en hoeveel uren per week. Vervolgens wordt er een match gemaakt met een geschikte "Saar". Deze komt vrijblijvend kennismaken om te kijken of er een klik is.

Kosten:

De kosten per uur zijn € 25,-.
Bent uw lid van de Envida Ledenservice dan ontvangt u 5% korting.
Het totaalbedrag bedraagt dan € 23,75 per uur. 

Een "Saar" komt altijd 2 uur aansluitend en minimaal 4 uur per maand.

Er gelden andere prijzen voor avond-, nacht- en weekenduren.
Saar aan Huis kan ook worden betaald vanuit het persoonsgebonden budget.

Dit jaar vergoeden veel verzekeraars aanvullende mantelzorg, respijtzorg of overbruggingszorg (gedeeltelijk) vanuit de aanvullende pakketten. Er zijn verschillende verzekeraars die ook Saar aan huis vergoeden.
Iedere verzekeraar werkt met verschillende aanvullende polissen.
Bent u benieuwd naar de specifieke polisvoorwaarden? Vraag hiernaar bij uw zorgverzekeraar of bekijk uw polisvoorwaarden. De zorgverzekeraar moet de aanvraag goedkeuren.