×

Korting op uw verzekeringen bij Univé

Net als Envida Ledenservice stelt Univé het belang van haar leden centraal. Allebei hebben ze geen winstoogmerk, maar wel oog voor de behoeften van hun leden. Zo vindt u bij Univé in het kader van het voorkomen en beperken van schade bijvoorbeeld ook diensten als ‘Veilig Wonen”.

Univé kent u vooral van verzekeringen. En als lid van Envida Ledenservice kunt u eenvoudig profiteren van onze samenwerking met Univé. Als u nú een of meer verzekeringen bij Univé afsluit, krijgt u een mooie collectieve korting.

5% collectieve korting op deze verzekeringen
• uw woonverzekeringen (inboedel en opstal),
• uw auto-, motor-, fiets- en bromfietsverzekering, 
• uw caravan- en doorlopende reisverzekering en
• uw aansprakelijkheids- en rechtsbijstandverzekering.

Hoe maakt u gebruik van de korting van Univé?
Dat kan op verschillen manieren.
• Wilt u uw verzekeringen regelen samen met Univé-adviseur, Armand Aretz? Hij kan bij u thuis komen voor een persoonlijk advies. Als u hier gebruik van wilt maken bel dan tel. 088-600 23 00 voor persoonlijk advies.
• Online afsluiten kan ook. Bereken eenvoudig uw premie via www.unive.nl/envida en sluit de verzekering(en) van uw keuze af.

Veilig wonen diensten met korting speciaal voor leden van Envida:

Veilig wonen willen we allemaal. Daarom biedt Univé Verzekeringen een aantal diensten aan die dit bevorderen. Speciaal voor leden van Envida Ledenservice is er een mooie actie:

Als u een abonnement afsluit voor de dienst Alarm in Huis of CV-onderhoud in de periode 1 juli tot en met 31 augustus, ontvangt u € 5 korting per maand per dienst. U gaat een jaarcontract aan en de korting is het hele jaar geldig, daarna betaalt u weer de reguliere prijs. Neem contact op met Envida Ledenservice voor uw online code en sluit deze af via www.unive.nl/envida

Andere voordelen
• Het gemak van al uw verzekeringen onder één dak.
• Ook nog eens tot 10% pakketkorting op uw totale premie.

Heeft u vragen?
Neem voor meer informatie contact op met Univé via tel. 088 - 600 23 00.
U kunt uw vraag ook online stellen
via www.unive.nl/klantenservice/vraagstellen